Percheziţii la CJ Caraş-Severin, în biroul lui Romeo Dunca, după înstrăinarea unui RMN

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Timişoara au descins luni la Consiliul Judeţean Caraş-Severin şi fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de corupţie, în perioada 2023-2024. Vizat este biroul preşedintelui Romeo Dunca.

Urmărește
50 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la CJ Caraş-Severin, în biroul lui Romeo Dunca, după înstrăinarea unui RMN

Percheziţii la CJ Caraş-Severin, în biroul lui Romeo Dunca, după înstrăinarea unui RMN

Potrivit DNA, în urma obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt făcute percheziţii domiciliare în 4 locaţii situate pe raza judeţelor Caraş-Severin şi Olt, reprezentând două instituţii publice precum şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale.

Vizat este Consiliul Judeţean Caraş-Severin, respectiv chiar biroul preşedintelui CJ Caraş-Severin, Romeo Dunca. Acesta a confirmat pentru Express de Banat că procurorii DNA fac verificări la Consiliul Judeţean Caraş-Severin, de unde au solicitat documente legate de aparatul RMN de la spitalul judeţean.

„Cei care au încercat să mă lege de acest subiect s-au bucurat degeaba! Le punem la dispoziţie toate documentele, dar eu nu am niciun fel de problemă!”, a spus Dunca.

Percheziţii se fac şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Caraş-Severin. Ambele percheziţii din judeţ au legătură cu aparatul RMN, vândut în mandatul fostei conduceri cu suma de 10.000 de euro. Presa locală scrie că vânzarea s-a făcut în ciuda faptului că proprietarul de drept era altul decât Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, mai exact Consiliul Judeţean Caraş-Severin care-l dăduse în administrare unei societăţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dunca,
rmn,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici