A apărut un nou trailer al filmului „Megalopolis”, regizat de Francis Ford Coppola. Regizorul sugerează că este un geniu neînţeles

  • A apărut al doilea trailer al filmului „Megalopolis”, producţie a lui Francis Ford Coppola.
  • Filmul va avea premiera în cinematografele americane pe 27 septembrie.
  • Regizorul american sugerează că este un geniu neînţeles.
Urmărește
1425 afișări
Imaginea articolului A apărut un nou trailer al filmului „Megalopolis”, regizat de Francis Ford Coppola. Regizorul sugerează că este un geniu neînţeles

În noul trailer, care începe cu replica: „Adevăratul geniu este adesea neînţeles”, Coppola îi prezintă pe criticii care, de-a lungul anilor, i-au criticat cele mai cunoscute filme. De la „The Godfather” din 1972 la „Apocalypse Now” din 1979, trailerul prezintă recenziile negative ale unor critici de film.

„Un cineast a fost întotdeauna înaintea timpului său”, spune naratorul. Noul trailer poziţionează cea mai recentă epopee a lui Coppola, care a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes cu recenzii mixte, ca un film care va cuceri publicul şi va îmbătrâni bine, sugerând că criticii s-au înşelat.

Cu Adam Driver, Giancarlo Esposito, Nathalie Emmanuel, Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Jon Voight şi Jason Schwartzman în rolurile principale, „Megalopolis” urmăreşte prăbuşirea unui viitor imperiu american, făcând referire în acelaşi timp la căderea Romei. În trailer, arhitectul vizionar Cesar Catilina (Adam Driver) are în vedere un New York futurist, în timp ce figuri politice radicale ameninţă să „distrugă pentru totdeauna”.

„Megalopolis” este proiect de zeci de ani al lui Coppola, care a început să lucreze la scenariul filmului în anii '80. El crede atât de mult în film încât a investit 120 de milioane de dolari din propria avere.

La o lună după premiera controversată de la Cannes, care i-a adus filmului o ovaţie în picioare de şapte minute, „Megalopolis” a găsit în sfârşit un partener în cinematografe, Lionsgate, alături de un angajament global din partea Imax.

„Mă tem că industria cinematografică a devenit mai mult o chestiune de oameni angajaţi pentru a-şi onora datoriile, deoarece studiourile au datorii foarte mari. Iar treaba nu este atât de mult să facă filme bune, treaba este să se asigure că îşi plătesc datoriile. Evident, noile companii precum Amazon şi Apple şi Microsoft, au o mulţime de bani, aşa că s-ar putea ca studiourile pe care le-am cunoscut atât de mult timp, unele minunate, să nu mai fie aici în viitor”, a declarat Coppola la Cannes, întrebat despre starea industriei cinematografice, în contextul autofinanţării filmului „Megalopolis”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici