Actorul francez Tahar Rahim s-a căsătorit

Actorul francez Tahar Rahim, interpretul personajului principal din filmul "Un profet/ Un Prophète", de Jacques Audiard, s-a căsătorit cu actriţa Leïla Bekhti, informează allocine.fr.

Urmărește
5 afișări

Potrivit publicaţiei Public, Leïla Bekhti şi Tahar Rahim s-au căsătorit recent, în mare secret. Cei doi actori s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru "Un Prophète", filmul francez care a impresionat probabil cel mai mult în 2010, câştigând numeroase recompense şi premii, inclusiv premiul César pentru cel mai bun actor al anului, acordat lui Tahar Rahim.

La rândul ei, actriţa Leïla Bekhti a primit, în 2011, premiul César pentru cea mai bună speranţă feminină, graţie rolului din comedia "Tout ce qui brille", regizată de Géraldine Nakache.

În discursul de acceptare a acestui premiu, Leïla Bekhti a ţinut să-i mulţumească lui "Făt Frumos" al ei, declarând: "înaintea ta nu a existat nimic, dragul meu".

Tânărul actor francez Tahar Rahim a încheiat recent filmările pentru lungmetrajul "The Eagle", regizat de Kevin Macdonald, şi are numeroase proiecte în dezvoltare sau în etapa de pre-producţie, printre acestea numărându-se "Love and Bruises", de Lou Ye, "Cool Water", de Emir Kusturica, şi "Aimer a perdre la raison", de Joachim Lafosse.

Tahar Rahim a primit pentru rolul din "Un profet/ Un Prophète" numeroase premii, inclusiv două César, o premieră în istoria acestor distincţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici