Actriţa Cezara Dafinescu, invitată, duminică, la "Doamne de poveste"

Actriţa Cezara Dafinescu este invitata ediţiei de duminică a emisiunii "Doamne de poveste", difuzată de la ora 16.30, Acasă, unde va povesti despre felul în care şi-a întâlnit sufletul pereche, pentru care a divorţat de actorul George Motoi după 23 de ani de căsnicie, informează postul TV.

Urmărește
89 afișări

Duminică, într-o nouă ediţie a emisiunii, Olivia Steer aduce Acasă o nouă "Doamnă de poveste": Cezara Dafinescu. O femeie de o frumuseţe răpitoare, fostă campioană la atletism şi colegă cu Ilie Năstase în lotul naţional, Cezara Dafinescu a fost nevoită să lupte cu prejudecata potrivit căreia o femeie frumoasă este frumoasă şi atât. "Eu trebuia să muncesc de două ori mai mult decât o altă actriţă mai puţin frumoasă, pentru că nu mi se ierta faptul că arătam foarte bine", i-a mărturisit aceasta Oliviei Steer.

Marea iubire a Cezarei Dafinescu a fost Gelu, bărbatul pentru care nu a stat pe gânduri şi a pus capăt unei căsnicii de 23 de ani cu actorul George Motoi. "Eu consider că am făcut un gest de curaj să spun: «George, îl iubesc pe X, vreau să divorţăm!». Mă întreb, oare i-ar fi convenit să-l mint? Nu cred că puteam eu", mărturisteşte actriţa. "Am simţit că Gelu este sufletul meu pereche şi acum, după atâţia ani, am în minte privirea şi ochii lui. Perioada aia a fost momentul meu în care am renunţat la teatru şi, pentru un om care a iubit atât de mult şi îşi iubeşte atât de mult meseria, asta a fost definitoriu pentru dragostea asta. Pe mine nu m-a mai interesat teatrul şi a fost perioada mea, de vreo şase ani, în care am vrut să fiu soţie, amantă, gospodină, tot ce vrei", spune Cezara Dafinescu despre căsnicia ei cu Gelu, cel de-al doilea soţ.

După ce soţul ei a pierit, după ce a dispărut marea ei dragoste, Cezara a vrut să moară. "A venit nebunia asta cu accidentul lui stupid, absolut stupid, pe o motocicletă, cu 60 de kilometri la oră. M-am dus la spital şi am stat patru zile, el nu a murit, de cât de puternic era organismul. Era, bineînţeles, conectat la aparate, iar eu, în nebunia mea, eram sigură că se va face bine. Un an de zile după şocul ăsta, după moartea lui, nu am fost om. De fapt, eu voiam să mor". Dar Cezara Dafinescu a decis să lupte pentru viaţa ei de dragul fiicei şi al celor doi nepoţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici