Actriţa Natasha Henstridge s-a căsătorit

Actriţa canadiană Natasha Henstridge s-a căsătorit cu cântăreţul scoţian Darius Campbell în cadrul unei ceremonii secrete, ce a fost organizată în Los Angeles, informează contactmusic.com.

Urmărește
29 afișări

Actriţa canadiană, starul filmelor din seria "Specii", are din 2006 o relaţie cu Darius Campbell, cunoscut în trecut sub numele de Darius Danesh, cu care s-a logodit în 2007.

Cei doi s-au despărţit anul trecut, dar s-au împăcat în iunie, iar la începutul acestui an au reuşit să-şi planifice şi să-şi organizeze căsătoria în doar şapte zile.

Henstridge şi Campbell s-au căsătorit la San Ysidro Ranch din Santa Barbara, din statul California, de Sfântul Valentin, iar la ceremonie au participat doar cei doi fii ai actriţei.

"Cu o săptămână înainte de Sfântul Valentin, Darius mi-a spus: «Hai să fugim în lume!». Ne place sărbătoarea de Sfântul Valentin, amândoi devenim cam siropoşi când vine vorba de ea şi din acest motiv am spus: «De ce nu?». Era un secret greu de păstrat. Am fost spontani. Eram ca acea fată care visează la ziua nunţii ei şi m-am simţit ca şi cum visul ar fi devenit realitate", a declarat actriţa canadiană.

Natasha Henstridge, un fost model în vârstă de 36 de ani, a devenit o actriţă apreciată după rolurile din cele trei filme din seria "Specii", dar şi în alte producţii, precum lungmetrajele "The Whole Nine Yards" şi "It Had To Be You" şi în serialele de televiziune "Would Be Kings" şi "Eli Stone".

Actriţa canadiană a mai fost căsătorită cu actorul canadian Damian Chapa, între anii 1995 şi 1996, şi are doi fii cu actorul Liam Waite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici