Actriţa Tina Fey este însărcinată

Actriţa americană Tina Fey a dezvăluit, miercuri, în timpul înregistrărilor pentru un episod din emisiunea "The Oprah Winfrey Show", că este însărcinată cu al doilea ei copil, informează people.com.

Urmărește
1 afișare

Actriţa americană, starul serialului "30 Rock", este însărcinată în cinci luni. Tina Fey şi soţul ei, compozitorul Jeff Richmond, au deja o fiică, Alice, în vârstă de cinci ani.

Tina Fey a participat la emisiunea realizată de Oprah Winfrey pentru a-şi promova noul ei roman, intitulat "Bossypants", şi pentru a anunţa o viitoare reunire a echipei din spatele celebrei emisiuni de televiziune "Saturday Night Live".

Tina Fey este populara scenaristă şi protagonistă a serialului "30 Rock", devenită celebră şi pentru parodierea, în cadrul emisiunii "Saturday Night Live", a lui Sarah Palin, candidată la postul de vicepreşedinte al Statelor Unite ale Americii. Timp de nouă ani, Tina Fey a fost scenaristul principal, protagonistă şi prezentatoare a secţiunii "Weekend Update" din cadrul emisiunii "Saturday Night Live". Începând din 2004, actriţa americană s-a orientat către cinematografie, devenind scenaristă şi protagonistă în comedia "Mean Girls", produsă de studiourile Paramount. Recent, Tina Fey a jucat alături de Steve Carell în lungmetrajul "Întâlnire cu surprize/ Date Night", produs de studiourile 20th Century Fox, care a avut încasări de 151,9 milioane de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici