Adela Popescu a fost pe urmele eroinei din cartea "Mănâncă, roagă-te, iubeşte", până în Bali

Actriţa Adela Popescu a fost în vacanţa de iarnă pe urmele eroinei din cartea "Mănâncă, roagă-te, iubeşte", până în Bali, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Urmărește
9 afișări

Astfel, sâmbătă, de la ora 17.30, la emisiunea "Poveştiri adevărate" de la postul Acasă, Adela Popescu va vorbi despre vacanţa petrecută în Bali, dar şi despre relaţia ei cu Radu Vâlcan şi despre copilăria petrecută la Şuşani.

Adela Popescu, interpreta lui Carmen în telenovela "Iubire şi onoare", difuzată pe postul Acasă, va povesti, în premieră, despre vacanţa de vis pe care a petrecut-o în Bali. În vacanţa de iarnă, Adela a plecat, alături de prietenii ei, pe urmele eroinei din bestsellerul "Mănâncă, roagă-te, iubeşte", până în Bali.

"A fost o vacanţă aleasă întâmplător, a fost o vacanţă necesară pentru că venea după un an de muncă. Bali este exact la fel ca insula descrisă în cartea lui Elizabeth Adler, am îmbinat cunoaşterea cu relaxarea, am cunoscut o civilizaţie pe care nu o ştiam, am luat parte la lupte interzise de cocoşi, am făcut plajă pe plaje pustii. Am fost cu o gaşcă de prieteni şi m-am simţit minunat", a spus Adela Popescu.

Vedetei Acasă îi place să facă şi cadouri persoanei iubite, unele dintre ele "mai inedite". "De ziua lui Radu, i-am făcut cadou o răceala superbă. Cred că de la mine a luat-o şi atât de bine am petrecut că la 9 seara când am ajuns acasă am vrut doar să ne odihnim. Dar am început dimineaţa cu o ruladă cu ness făcută de bunica lui, absolut delicioasă", mărturiseşte vedeta Acasă.

Aflată la ora destăinuirilor, Adela şi-a amintit, în studioul "Poveştirilor", de momentele minunate ale copilăriei, când mergea la păşune cu vacile. "Şi în ziua de azi copiii din Şuşani, înainte de şcoală sau după, îşi ajută părinţii la muncile câmpului, merg cu vacile, cu oile, cu caii, lucruri pe care le făceam şi eu. Şi acum abia aştept culesul strugurilor, momentul în care ne adunam cu toţii în curtea bunicului, în primăvară am săpat singură grădina", îşi aminteşte cu nostalgie Adela.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici