Adela Popescu îl bate crunt pe soţul său, Radu Vâlcan in filmul “Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie

Adela Popescu trece printr-o criză de nervi şi îl bate pe Radu Vâlcan, în faţa întregii echipe, în filmul Retreat Vama Veche, ce va fi distribuit în cinematografele din toată ţara de către Vertical Entertainment începând cu data de 18 octombrie.

Urmărește
133 afișări
Imaginea articolului Adela Popescu îl bate crunt pe soţul său, Radu Vâlcan in filmul “Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie

Radu Vâlcan nu este singura victimă asupra căreia se răsfrâng rafalele de nervi şi de impulsivitate ale personajului Corina, interpretat de Adela Popescu, în lungmetrajul regizat de Petre Nastase. Orice nemulţumire apărută din cele mai banale situaţii poate declanşa o manifestare explozivă în imaginaţia Corinei, o femeie puternică, medic stomatolog de profesie, prietenă bună cu Eva (Ada Condeescu) şi Dana (Laura Cosoi), alături de care are parte de un retreat revelator şi distractiv în Vama Veche.

Loviturile cu pumnii şi palmele pe care i le aplică personajului interpretat de Radu Vâlcan, fostul iubit al prietenei ei Eva (Ada Condeescu), sunt doar în mintea personajului, însă în plin văz al publicului spectator de film.

„Îl bate de-a binelea, dar noroc că doar în mintea ei, însă în plin film, sub ochii spectatorilor. Am râs mult la filmările pentru această secvenţă. Şi noi, şi cei din jur. Se făcuseră tabere şi primeam încurajări ca în ringul de box. Sigur că eu am câştigat, pentru că totul era în mintea mea, m-am răcorit de-a binelea. Am lucrat cu domnul Kevorkian, profesor de cascadorii. Adică dânsul a considerat că avem nevoie să pară că lovim, deşi nu o facem. El nu a înţeles că şi dacă mai scăpam o pălmuţă nu e aşa o mare problemăJ. Glumesc, desigur. Chiar a fost haios tare la filmări, sperăm să pară veridico-amuzant momentul din film, aşteptăm reacţiile.”, povesteşte amuzată Adela Popescu, actriţa pentru care filmările la Retreat Vama Veche, o comedie ca o terapie, au fost ca o vacanţă cu gaşca, cu prieteni vechi şi dragi, cu foşti colegi, cu oameni pe care îi apreciază şi cu parte din familia ei.

Pe cât de impulsiv este personajul său, pe atât de colorat şi cuceritor se conturează în construcţia actoricească a Adelei Popescu, entuziasmată de provocarea de a-şi părăsi echilibrul interior pe care îl are în viaţa de zi cu zi pentru a întruchipa o tipologie care se regăseşte tot mai des în societatea actuală: mamă, soţie, dar înainte de toate femeie de carieră. Corina este medic stomatolog şi alege să-şi încurajeze soţul, pe care îl neglijează, spionează şi subestimează, să stea în concediu paternal cu băieţelul de 2 ani. Week-endul burlăcesc din Vama Veche ajunge să-i fie evadare, dar şi revelaţie pentru relaţie şi pentru viaţă. „E fixistă, nevrotică şi nu doreşte să încetinească deloc ritmul pentru a se reechilibra. Însă viaţa nu se întâmplă aşa cum e ea învăţată şi îi trage frâna de mână acolo unde doare mai tare. Dar eu sunt fana ei, îmi plac persoanele curajoase şi cu o imaginaţie bogată.:)”, o descrie Adela Popescu pe Corina, un personaj magnetic şi amuzant care se pregăteşte să cucerească spectatorii din cinematografele din toată ţara.  

Adela Popescu consideră terapie curată mersul la cinematograf, la Retreat Vama Veche. „Le spun românilor să meargă din 18 octombrie, la Retreat Vama Veche, în cinematograf, oriunde ar fi în România. De ce? Pentru că e cel mai bun film la care vor merge toamna aceasta. Are emoţie, umor, profunzime, haine frumoase, băieţi atrăgători, muzică superbă. Pentru noi, este un proiect terapeutic, de suflet, de gaşcă şi de bucurie, iar această întâlnire fericită se simte în fiecare cadru, în fiecare interacţiune din film. Veniţi să vă convingeţi!”, declară Adela Poepscu despre lungmetrajul „Retreat Vama Veche”, o comedie ca o terapie, regizată de Petre Năstase, cu scenariul scris de Ovidiu Niculescu şi distribuită de Vertical Entertainment în cinematografele din toată ţara.

Cu o distribuţie ce adună actori mari şi comunităţi online de milioane de oameni, „Retreat Vama Veche” îi are în distrubuţie, alături de Adela Popescu, Ada Condeescu, Laura Cosoi, Radu Vâlcan şi Răzvan Fodor pe Mihai Mărgineanu, Daniel Nuţă, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Ştefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Păsărin, Adelina Pestriţu, Emi Alupei, alături de guest star-ul Florin Călinescu.

Imagini, concursuri, glume şi detalii din şi despre ”Retreat Vama Veche” se regăsesc pe canalele oficiale ale acestuia https://www.instagram.com/retreat_vamaveche/?hl=en.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici