Adela Popescu l-a învăţat pe Radu Vâlcan cum se face cafeaua la ibric

Adela Popescu l-a învăţat pe iubitul ei, Radu Vâlcan, cum se face cafeaua la ibric, în dimineţile petrecute în doi, înainte de a merge pe platourile de filmare pentru telenovela "Iubire şi onoare" de la postul Acasă.

Urmărește
60 afișări

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, cuplurile de la postul Acasă sărbătoresc iubirea la împlinirea a 13 ani de la lansarea televiziunii.

De 13 ani, Acasă prezintă poveşti impresionante de iubire, însă cele mai frumoase poveşti sunt chiar cele care se întâmplă în spatele camerelor de filmat, unde multe dintre vedetele de la postul Acasă şi-au găsit jumătatea.

Astfel, Adela Popescu şi Radu Vâlcan şi-au început povestea de iubire pe platourile de filmare ale telenovelei "Iubire şi onoare". Deşi relaţia lor este la început, cei doi au reuşit să "fure" unul de la celălalt noi deprinderi. "Trăim acele clipe minunate de început. Radu a descoperit gustul cafelei la ibric de când mă cunoaşte. Şi, pentru că eu l-am învăţat cum se face cafeaua la ibric, el mi-a promis că mă învaţă să schiez. Eu m-am dat doar cu placa, nu am pus până acum schiurile în picioare, aşa că, în acest weekend, Radu va fi profesorul meu de schi", spune Adela.

Şi pentru că dimineţile în doi, la începutul unei relaţii, sunt minunate, Radu şi Adela uită uneori noţiunea timpului. "Ne plac atât de mult dimineţile în doi încât s-a întâmplat chiar să riscăm să întârziem la filmare pentru că am preferat să petrecem clipe minunate. Îi fac cafeaua, o savurăm şi stăm împreună", mărturiseşte Radu Vâlcan.

Acasă şi la muncă, Adela şi Radu se bucură din plin de clipele petrecute împreună. "Chiar dacă se spune că timpul petrecut şi acasă şi la serviciu poate fi prea mult, noi simţim că este, de fapt, prea puţin. Fiecare pauză de masă ne-o petrecem împreună, alături de colegii noştri", adaugă Adela.

Tot la postul Acasă s-au cunoscut şi Diana Dumitrescu şi Ducu Ion, producătorul serialului "Moştenirea", difuzat de Pro TV. Povestea lor de dragoste a înflorit pe malul lacului din Buftea, unde înconjuraţi de prieteni cei doi au spus "da" într-o zi de august anul trecut. "Mă bucur în fiecare zi că iubirea noastră înfloreşte, tot pe platourile de filmare din Buftea. Atât eu, cât şi Ducu ne bucurăm că mai avem un loc căruia să-i spunem, din toată inima, Acasă", spune Diana.

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol s-au întâlnit sub o stea norocoasă, pe platourile de filmare pentru producţia "Daria, iubirea mea", şi au rămas împreună. Tot Acasă s-a născut micuţa Ruxandra. "Eu eram un mare fan al lui Alexandru, iar cu ajutorul proiectelor de la Acasă am reuşit să-i devin soţie. Cam asta înseamnă noroc în viaţă", spune râzând Ioana.

S-au văzut, dar nu s-au plăcut din prima clipă. Ea l-a privit circumspect, iar el credea despre ea că este cu nasul pe sus. Cu toate acestea, "Cupidon i-a săgetat". Astfel, pe 4 iunie, Cabral şi Andreea Pătraşcu se vor căsători. Prezentatorul "Poveştirilor de noapte" ştie şi cui să-i mulţumescă pentru că Andreea a apărut în viaţa lui: "E mâna lui Dumnezeu, mâna destinului, iar în scenariul real a fost mâna Ruxandrei Ion. Ea a decis că are nevoie de o protagonistă ca Andreea, ea a făcut castingul, ea a ales-o. De altfel, când i-am spus că suntem împreună, Ruxandra a exclamat în glumă: «Păi bine măi, eu mă chinui cu un casting de câteva mii de fete ca să-ţi găsesc ţie nevastă?!»", spune râzând Cabral.

"Eu nu sunt superstiţioasă, dar cred în semne. Cabral şi cu mine trebuia să ne întâlnim. Viaţa ne-a adus de mai multe ori aproape unul de celălalt prin cunoştinţe comune. Ba mai mult, sora lui Cabral mi-a fost colegă în generală. Dar noi doi ne-am întâlnit faţă în faţă doar în momentul în care aşa trebuia să fie, nici mai devreme, nici mai târziu. Nu degeaba se spune că «Acasă este iubirea!»", povesteşte Andreea Pătraşcu.

Pentru Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea "Poveştirilor adevărate" sosirea la postul Acasă, în urmă cu cinci ani, a însemnat şi debutul unei poveşti de iubire frumoase. La postul Acasă l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină logodnic. "Aici mi-am găsit jumătatea, pe Marian, care este coleg cu mine, el fiind cameraman la «Poveştiri». Eram aici când el m-a cerut de soţie, lucruri frumoase şi clipe minunate am trăit, în doi, Acasă", mărturiseşte prezentatoarea "Poveştirilor adevărate".

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, Cabral şi Andreea Pătraşcu, Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol, Diana Dumitrescu şi Ioana Maria Moldovan le vor da întâlnire telespectatorilor miercuri, de la ora 16.30, la o ediţie specială a emisiunii "Poveştiri adevărate", unde vor sărbători împreună 13 ani, Acasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici