Adela Popescu povesteşte cum se împarte între iubit, sport şi shopping în noul număr CSID

Adela Popescu a realizat un pictorial fresh şi fashion pentru noul număr al revistei Ce se întâmplă, doctore? şi povesteşte că se pregăteşte de zor pentru licenţă, iar puţinul timp liber pe care îl are îl dedică iubitului, dar şi sportului şi cumpărăturilor, informează un comunicat.

Urmărește
4 afișări

Vedeta Acasă TV povesteşte în revista Ce se întâmplă, doctore? că, atunci când este acasă cu iubitul ei, cel mai mult le place să mănânce împreună la lumina lumânărilor. Adela recunoaşte că pe lângă mesele savurate împreună, ei îşi împart şi treburile casnice: Radu face patul, iar ea împachetează hainele lăsate la uscat.

Întrebată dacă se duc împreună la shopping, Adela mărturiseşte că Radu este foarte răbdător: "Când ne cumpărăm haine, mergem împreună. Radu nu iese din categoria bărbaţilor care detestă shoppingul, este foarte răbdător. Dar când suntem împreună, nici eu nu mai fac parte din categoria femeilor care pierd mult timp la cumpărături".

Pe lângă shopping, cei doi merg des la cinema, pentru că lui Radu îi place să vadă filmele pe marele ecran, iar pentru că Adela este pasionată de teatru, se duc să vadă examenele de licenţă ale colegilor ei. Iar când vine vorba de sport şi mişcare, şi-au propus ca la vară să facă mai multe trasee montane.

În ceea ce priveşte vacanţa, vedeta mărturiseşte în revista Ce se întâmplă, doctore? că se va gândi la ea după examen: "Vacanţa va fi după 12 iunie, data când eu termin licenţa. O să ajung undeva la mare, cred că pe o insulă din Italia. Nu am avut timp să mă relaxez până acum, am foarte mult de citit pentru examene, am repetiţiile la spectacolul cu care îmi dau licenţa".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici