Al patrulea film din franciza "Cronicile din Narnia", în pregătire în Statele Unite

Cel de-al patrulea film din franciza "Cronicile din Narnia" se află în pregătire în Statele Unite şi va avea la bază romanul "The Magician's Nephew" de C.S. Lewis, informează contactmusic.com.

Urmărește
26 afișări

Deşi se credea că romanul "The Silver Chair" al aceluiaşi autor va sta la baza noului film din franciză, Michael Flaherty, cofondator al companiei de producţie cinematografică Walden Media, a confirmat această schimbare de planuri.

"Am început să discutăm cu studiourile Fox şi să negociem cu fondul care administrează averea scriitorului C.S. Lewis pentru ca romanul «The Magician's Nephew» să stea la baza noului film. Dacă ne vom pune cu toţii de acord, atunci vom căuta pe cineva să scrie scenariul. Aşadar va mai dura probabil încă doi ani până la lansarea filmului", a declarat Michael Flaherty pentru publicaţia The Christian Post.

Unii dintre fanii francizei şi-au exprimat îngrijorarea în legătură cu faptul că cel de-al treilea film din serie, "Cronicile din Narnia: Călătorie pe mare cu Zori-de-Zi/ The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader" (2010), nu a impresionat în topul încasărilor, deoarece acest lungmetraj a generat încasări de 403,8 milioane de dolari.

Prin comparaţie, primul film din serie, intitulat "Cronicile din Narnia - Leul, Vrăjitoarea şi Dulapul (2005), a avut încasări de 745 de milioane de dolari pe plan internaţional. Cel de-al doilea film din serie, "Cronicile din Narnia: Prinţul Caspian", a fost lansat în anul 2008 şi a avut încasări totale de 419,6 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici