Alba: Sute de tineri din întreaga ţară participă la concursul de drumeţie montană PerPedes

Sute de tineri, iubitori ai muntelui sau membri ai unor cluburi de ecologie din întreaga ţară, participă, în această perioadă, în zona localităţii Sălciua din Munţii Apuseni, la concursul de drumeţie montană PerPedes, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
4 afișări

Concursul de drumeţie montană PerPedes se află la cea de-a 31-a ediţie şi este organizat de Clubul de Ecologie şi Turism Montan Albamont.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, sâmbătă, de organizatori, concursul se desfăşoară în acest an în Munţii Apuseni, în zona masivului Bedeleu din localitatea Sălciua, şi va cuprinde probe de orientare, escaladă, tehnică speologică, teorie, artistice şi foto.

Concursul îşi propune atât întărirea colaborării între cluburile de ecologie din România, cât şi promovarea potenţialului turistic din judeţul Alba, a sporturilor montane şi educarea turiştilor pentru protejarea mediului înconjurător.

La ediţia din acest an a concursului participă câteva sute de tineri, membri ai unor cluburi de ecologie şi turism din întreaga ţară.

Concursul de drumeţie montană PerPedes a fost organizat prima dată în anul 1980 şi de atunci se desfăşoară anual, sub forma unor tabere concurs pentru iubitorii muntelui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici