Alec Baldwin joacă în următorul film al cineastului Woody Allen

Actorul american Alec Baldwin va juca în următorul film al cineastului Woody Allen, din distribuţia căruia face parte şi actriţa spaniolă Penelope Cruz, informează contactmusic.com.

Urmărește
8 afișări

Penelope Cruz a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute că va colabora din nou cu Woody Allen, pentru un film ce va fi turnat la Roma. Actriţa spaniolă a jucat deja într-un film regizat de cineastul american, intitulat "Vicky Cristina Barcelona", pentru care a fost recompensată cu un premiu Oscar.

Nici Alec Baldwin nu se află la prima colaborare cu Woody Allen, actorul american jucând deja într-un film al renumitului cineast newyorkez, în comedia "Alice", în 1990.

Woody Allen a anunţat recent că următorul său proiect cinematografic, al cărui titlu nu a fost încă ales, va fi filmat la Roma.

După ce şi-a turnat majoritatea filmelor în oraşul lui natal, New York, Woody Allen a decis în ultimii ani să îşi facă filmele în câteva capitale şi oraşe importante din Europa - Londra, Barcelona şi Paris.

Woody Allen, născut la New York, este unul dintre cei mai importanţi regizori de film, scenarişti şi actori americani. Allen scrie scenariile, regizează şi joacă în majoritatea filmelor sale. Sursele sale de inspiraţie sunt literatura, sexualitatea, filosofia, psihologia, identitatea evreiască, cinematografia europeană şi oraşul New York, unde s-a născut şi a locuit dintotdeauna. De la "Take the Money and Run", în 1969, Allen a realizat, în medie, un film pe an. Printre acestea s-au numărat filme devenite clasice precum "Annie Hall", "Manhattan" şi "Zelig", dar şi producţii mai puţin pretenţioase precum "Vicky Cristina Barcelona".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici