Alina Bunica, singura femeie pilot din Campionatul Naţional de Raliuri, vine sâmbătă la "Pro Motor"

Alina Bunica, singura femeie pilot din Campionatul Naţional de Raliuri, vine la "Pro Motor", emisiune difuzată de la ora 12.00 la Pro TV, pentru a testa o maşină uşoară, informează postul de televiziune.

Urmărește
75 afișări

Alina Bunica testează la "Pro Motor" o maşină uşoară, de doar 875 de kilograme, care seamănă cu un kart. Vicecampioană la karting, Alina a încercat Lotus-ul sport cabrio, de două locuri, o maşină îngustă cu un motor de 1,6 şi de 136 CP, care face 100 km/oră în 5,1 secunde şi consumă doar 6,3 l/100 km. Deşi o numeşte "maşina de weekend", Alinei i-ar plăcea să concureze cu ea în campionatul de raliuri unde aleargă la fiecare etapă.

Tot sâmbătă, la "Pro Motor", Roxana Ciuhulescu se întâlneşte cu fundaşul de la Unirea Urziceni Nicu Epaminonda, care vine cu un Seat Leon Cupra, o maşină tunată de care este foarte mândru. Cu un motor 2 l TFSI, 340 CP, maşina era una de serie atunci când a luat-o şi apoi a început să o tuneze. Praguri, spoiler, eleron, motor, multe piese, sistem audio, plus modificări la exteriorul maşinii au făcut din Seat-ul lui un spectacol. Nicu merge cu ea la antrenamentele de la Urziceni şi se laudă că a atins şi 280 km/oră în România la volanul ei. Şi-a luat carnetul la vârsta de 24 de ani şi a condus până acum patru maşini: o Dacia 1300 din 1982, un Logan, un Golf 4 şi Seat-ul despre care spune cu convingere că este prima maşina "tare" din viaţa lui. Pe lângă cei peste 25.000 de euro daţi pe maşină, Nicu a mai investit 15.000 de euro pe tunning şi poate să spună cu mâna pe inimă că are mare grijă de maşini, ca şi de femei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici