Andi Moisescu se răstoarnă cu maşina la emisiunea "Pro Motor"

Andi Moisescu se va răsturna cu maşina în emisiunea "Pro Motor", difuzată sâmbătă, de la ora 12.30, la Pro TV, incidentul fiind unul simulat în timpul unui curs de raliu la şcoala pilotului Titi Aur, informează televiziunea.

Urmărește
8 afișări

Prezentatorul "Apropo TV", care este şi jurat în emisiunea "Românii au talent", de la Pro TV, învaţă de la campionul la automobilism tot ce înseamnă o conducere preventivă, dar şi cum să iasă de sub maşină în caz de accident cu răsturnare.

Dacă tot se află pe o pistă de raliu, Andi Moisescu testează maşina pe care vrea să i-o cumpere soţiei lui, Olivia Steer, un Nissan Juke. Maşina de oraş, cu tracţiune integrală, are un motor turbo de 190 CP, iar Andi vrea să se convingă că familia lui va fi în siguranţă la bordul acesteia.

Adrenalina va atinge cote înalte pentru Andi Moisescu în timpul cursului, pentru că Titi Aur îl va provoca şi la un concurs cronometrat pe circuitul de raliu, printre jaloane. Nici Roxana Ciuhulescu nu va spune nu provocării şi se va întrece cu prezentatorul "Apropo TV". Câştigătorul concursului va putea fi văzut sâmbătă, la "Pro Motor", când Andi Moisescu, iremediabil cucerit de curs, va decide să facă şcoala de raliu cu tot ce presupune aceasta, teorie şi practică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici