Andreea Mantea vrea să fie mămică tânără

Andreea Mantea a declarat pentru noul număr al Pro TV Magazin, care apare pe piaţă luni, că vrea să devină mamă până la cel târziu 27 de ani, indiferent dacă tatăl copilului va rămâne sau nu alături de ea, informează publicaţia.

Urmărește
5 afișări

"La 27 de ani, cel târziu, vreau să am un copil, chiar şi fără un tată lângă el. Pentru că îmi doresc mai mult un copil decât îmi doresc să mă mărit. Dacă fac un băieţel?! O să merg cu el prin cluburi. Iar dacă o să am o fetiţă, poate o să mă duc cu ea la agăţat! Abia aştept!", a spus Andreea Mantea pentru Pro TV Magazin.

Întrebată dacă se gândeşte la nuntă, Andreea spune că sigur nu se mărită anul acesta: "Dar, cu siguranţă, nu mă mărit anul acesta! Chiar dacă, printr-o minune, ar apărea cineva de care să mă îndrăgostesc nebuneşte şi care să mă ceară de nevastă... Acum nu am pe nimeni, pentru că am ajuns la concluzia că mi-e mai bine singură în perioada asta. Mi-aş fi dorit să mă fi născut mai demult, când băieţii erau altfel".

Andreea mărturiseşte în acelaşi interviu din Pro TV Magazin că cea mai mare greşeală pe care a iertat-o unui iubit a fost aceea că a înşelat-o. Vedeta regretă şi acum acest lucru: "Am fost înşelată şi l-am iertat. Şi foarte rău am făcut! Dar m-am învăţat minte! Dar cred în jumătatea mea. Fiecare om are o jumătate, dar a mea s-a pierdut pe drum. O să apară ea!".

Pro TV Magazin l-a intrebat şi pe Cove cum stă cu dragostea, iar acesta a declarat că iubeşte din nou: "Am o relaţie, însă nu vreau să intru în detalii, nu este de interes public".

Iar despre relaţia cu fosta soţie, Cove spune că lucrurile au intrat pe un făgaş normal acum: "Eu şi Maria am ajuns acum să avem o relaţie civilizată, o relaţie normală, în care putem avea înţelegere unul faţă de programul celuilat".

Întrebat cât timp petrece alături de băieţelul lui, Cove declară în Pro TV Magazin: "Nu atât de mult pe cât aş vrea, dar încerc să stau cu el cât mai mult timp posibil. Conform unei înţelegeri între mine şi mama lui, cel puţin un weekend complet pe lună îl petrecem doar noi doi".

Din 4 iunie, Gabriel Coveşeanu şi Andreea Mantea vor fi nuntaşi cu normă întreagă într-o nouă emisiune: "Nuntă cu surprize".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici