Andreea Marin Bănică şi Marian Lupu colaborează la o campanie în sprijinul valorilor familiei

Andreea Marin Bănică, ambasador naţional UNICEF al bunăvoinţei pentru România, şi preşedintele interimar moldovean Marian Lupu vor colabora la implementarea unei campanii care urmăreşte să sprijine valorile familiei, informează azi.md.

Urmărește
12 afișări

În cadrul întrevederii care a avut loc luni, la Chişinău, Andreea Marin Bănică a remarcat că prin intermediul emisiunilor TV realizate de ea a cunoscut altfel Republica Moldova şi oamenii de acolo, care sunt atât de frumoşi la suflet şi care i-au devenit atât de dragi.

Preşedintele Marian Lupu a lansat ideea desfăşurării unei ample campanii de popularizare şi revenire la valorile familiale cu sprijinul instituţiilor ONU şi cel personal al Andreei Marin Bănică. În opinia preşedintelui, această campanie trebuie să ia amploare către 15 mai, de Ziua internaţională a familiei.

În acest an, în Republica Moldova se va desfăşura a treia ediţie a Festivalului familiei, organizat de Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei cu suportul Fondului ONU pentru Populaţie şi al organizaţiilor neguvernamentale.

"Mă întorc acasă cu sufletul plin, pentru că am găsit în persoana preşedintelui Marian Lupu un sprijin puternic al ideilor noastre", a declarat Andreea Marin Bănică.

Preşedintele Marian Lupu a felicitat-o pe Andreea Marin Bănică cu ocazia Zilei internaţionale a femeii, 8 martie, şi i-a dăruit un mărţişor.

La întrevedere au participat Valentina Buliga, ministrul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, Alexandru Ohotnicov, şeful direcţiei drept şi relaţii publice a Preşedinţiei, Boris Gâlcă, reprezentant adjunct al Fondului ONU pentru Populaţie în Moldova, precum şi Francoise Farah, director regional PNUD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici