Andreea Marin le-a vizitat sâmbătă pe deţinutele din închisoarea de la Rusca, Republica Moldova

Andreea Marin Bănică s-a întâlnit sâmbătă cu deţinutele de la închisoarea din satul Rusca din Republica Moldova, le-a vizitat celulele, a mâncat alături de acestea şi a încercat să le ofere asistenţă psihologica, potrivit Pro TV Chişinău.

Urmărește
12 afișări

După ce a trecut prin celule şi a mâncat la cantina închisorii, Andreea Marin Bănică a stat de vorbă cu deţinutele, încercând să le ofere asistenţă psihologică.

În primul rând, Andreea Marin a vizitat camera unei deţinute care are un copil mic.

Totodată, Andreea Marin a luat masa împreună cu două deţinute, separat de celelalte. Meniul a cuprins supă de mazăre, iar directorul penitenciarului a declarat că mâncarea nu a fost pregătită special pentru vizita vedetei de televiziune.

În cursul vizitei sale, Andreea Marin a apris şi o lumânare în biserica penitenciarului, care a fost pictată de o deţinută.

Deţinutele s-au pregătit pentru vizita Andreei Marin şi au vrut să arate cât mai bine la întâlnirea cu vedeta de televiziune.

În închisoarea de la Rusca se afla circa 300 de femei, dintre care cinci sunt minore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici