Anjelica Huston îşi lansează memoriile în 2013

Actriţa americană Anjelica Huston a anunţat că a început să-şi scrie memoriile, iar volumul ei autobiografic va fi lansat în anul 2013, au anunţat, marţi, reprezentanţii editurii Charles Scribner's Sons, citaţi de hollywoodreporter.com.

Urmărește
3 afișări

"În această carte vreau să privesc înapoi, către acele lucruri care m-au format - excepţionalele suişuri şi coborâşuri prin care am trecut", a declarat actriţa americană în vârstă de 59 de ani.

Potrivit presei americane, acest volum, al cărui titlu nu a fost deocamdată ales, va descrie relaţia dificilă pe care actriţa laureată cu Oscar a avut-o cu celebrul ei tată, regizorul de film John Huston, dar şi relaţia furtunoasă cu fostul ei iubit, actorul Jack Nicholson.

Cei trei au lucrat împreună la comedia dark "Onoarea familiei Prizzi/ Prizzi's Honor", regizată de John Huston în 1985. Pentru prestaţia din acest film, Anjelica Huston a primit Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar.

Editura Charles Scribner's Sons va lansa acest volum în Statele Unite, iar în Marea Britanie volumul va fi publicat de editura Simon & Schuster.

Printre premiile câştigate de Anjelica Huston se numără şi un Glob de Aur, pentru rolul din "Îngeri de Oţel" (2004).

Huston a jucat în filme devenite celebre precum "Poştaşul sună întotdeauna de două ori" (1981), "Vrăjitoarele" (1990), "Familia Adams" (1991), "Agnes Browne" (1999), "O familie genială" (2001).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici