Antonio Cassano a devenit tată

Fotbalistul echipei AC Milan, Antonio Cassano, a devenit tată, soţia sa Carolina Marcialis dând naştere, joi dimineaţă, la Milano, unui băieţel ce se va numi Christopher, informează site-ul oficial al clubului milanez.

Urmărește
1 afișare

Christopher Cassano a avut la naştere 3,6 kilograme.

"Suntem fericiţi pentru tine, Antonio! Toţi cei de la Milan sunt fericiţi, de la preşedintele Berlusconi şi de la Adriano Galliani până la marea familie a colegilor tăi şi a suporterilor noştri", se arată în comunicatul postat pe site-ul grupării din Milano.

Gazzetta dello Sport notează că fotbalistul nu a renunţat la antrenamentul de joi al echipei AC Milan, pregătindu-se alături de coechipierii săi.

Cassano, în vârstă de 28 de ani, este căsătorit cu jucătoarea de polo Carolina Marcialis din iunie 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici