Artistul olandez Dick Perdok va susţine un "concert de lux" la Festivalul Delahoya de la Cluj

Dick Perdok, cunoscut în România ca om de afaceri, iar în Olanda ca artist, va susţine, pe 14 mai, un "concert de lux" la Cluj-Napoca, în cadrul Festivalului de Muzică Electronică Delahoya, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
13 afișări

Coordonatorul PR al Festivalului Delahoya, Dafina Suciu, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că Dick Perdok va susţine Concertul de Gală, cu muzica artiştilor Frank Sinatra, Tom Jones, Elvis Presley, Charlie Rich, Neil Diamond, Barry White, Gabriel Dorobanţu, Sandy Deac şi Rene Froger, dar şi cu piese proprii.

Evenimentul va avea loc pe 14 mai, de la ora 20.00, la Hotel City Plaza din Cluj-Napoca şi va reprezenta debutul turneului pe care Dick Perdok îl va face în marile oraşe ale României.

"Spectacolul este unul inedit pentru România prin eleganţa, rafinamentul şi luxul oferit publicului prin toate elementele: muzică, dans, lumini şi decoruri speciale. Mai mult decât atât, artistul Dick Perdok doreşte să aducă în acest fel un concept nou de spectacol în România, şi anume concertul de lux, întâlnit foarte des în Occident", arată organizatorii festivalului, într-un comunicat de presă.

Publicul va avea parte de o serie de surprize, ţinuta de seară este obligatorie, iar participarea la show se face pe bază de rezervare, în limita locurilor disponibile.

Potrivit comunicatului, Perdok spune că muzica este o pasiune şi vrea să ofere la Cluj un spectacol de lux şi eleganţă.

"Dincolo de afaceri, muzica este o pasiune pentru mine. Acesta este motivul pentru care am vrut să folosesc acest talent al meu pentru sprijinirea societăţii care m-a primit cu braţele deschise atunci când am venit în România: aşa am ajuns la Fundaţia «Clujul are Suflet», pentru care am scos un album. Sunt oameni minunaţi acolo, care fac lucruri deosebite. Acum am decis că vreau să ofer un alt fel de spectacol, mai puţin întâlnit în România, un spectacol definit prin lux şi eleganţă", a declarat Dick Perdok, citat în comunicat.

Intrarea la spectacol va fi liberă.

Festivalul Internaţional de Muzică Electronică Delahoya 2011 va avea loc, în perioada 20 - 21 mai, la Cluj-Napoca, dar evenimentul din 14 mai este inclus în acest festival.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici