Artistul Pär Grindvik, invitat special al Festivalului de Muzică Electronică Delahoya de la Cluj

Muzicianul Pär Grindvik, din Suedia, este invitatul special al Festivalului de Muzică Electronică Delahoya, care va avea loc, în perioada 20 - 22 mai, la Cluj-Napoca, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
3 afișări

Potrivit unui comunicat de presă transmis, sâmbătă, de organizatorii festivalului, Pär Grindvik, sub pseudonimul The Hollow, este o persoană din vârful scenei electronice din Suedia încă din anii ’90.

"Cei mai mulţi au auzit de Pär Grindvik în asociere cu legenda techno-ului Chris Liebing. Pär Grindvik, sub pseudonimul The Hollow, este o persoană din vârful scenei electronice din Suedia încă din anii ‘90 ca proprietar al unui magazin de discuri (Illegal Stockholm), manager de casă de discuri şi producător. Este un artist recunoscut oriunde de fanii muzicii techno şi nu numai, după mulţi ani petrecuţi prin turnee şi după multe lansări la case de discuri precum Drumcode, Spectral Sound şi Stockholm LTD, creat şi fondat de acesta în 2002", se arată în comunicat.

Chiar dacă este originar din Stockholm şi cea mai mare parte a muncii sale este legată de capitala Suediei, Pär s-a stabilit momentan în Berlin, Germania.

Pär a fondat, de asemenea, o casă de discuri mai mică, Islands & Islets, în 2008.

"Fiecare bucăţică din munca acestui artist, incluzând case de discuri, artă, lansări şi muzică, este împachetat cu suflet şi sentimente, care păstrează sclipirea şi curiozitatea în viaţă, în fiecare adaptare la lumea artistică", se arată în comunicat.

Cea de 15-a ediţie a Festivalului Delahoya va avea loc, în perioada 20 - 22 mai, la Cluj-Napoca.

Evenimentul cuprinde două nopţi de spectacol cu DJ, formaţii, dansatori, proiecţii video, workshop demonstrativ, after-hours şi alte elemente noi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici