Augusta Lazarov va juca în telenovela "Narcisa Sălbatică"

Augusta Lazarov se va alătura pentru o perioadă echipei de actori din telenovela "Narcisa Sălbatică", difuzată de Antena 1 în fiecare seară, de luni până joi, de la ora 22.00, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Urmărește
18 afișări

Augusta Lazarov, coordonatoarea proiectului "Narcisa Sălbatică" din partea Antena 1, va interpreta şi un rol în această telenovelă. Ea este la prima experienţă actoricească.

În "Narcisa Sălbatică", Augusta Lazarov va interpreta rolul Almei, asistenta lui Leonardo, personaj interpretat de actorul şi scenaristul argentinian Gabriel Corrado. Cei doi vor avea replici în limba spaniolă, acesta fiind un motiv în plus pentru care echipa de regizori şi producători au ales-o pe Augusta Lazarov pentru acest rol.

Gabriel Corrado a venit în România, în noaptea de 18 spre 19 februarie, pentru aproape o săptămână, timp în care a filmat alături de Augusta Lazarov, dar şi de alţi actori, pentru telenovela "Narcisa Sălbatică". Printre cei care l-au avut coleg de platou pe Corrado se numără actriţa principală, Alina Puşcaş, şi actorul Şerban Ionescu.

Augusta Lazarov - soţia producătorului de televiziune Valeriu Lazarov, care a decedat pe 11 august 2009 - a preluat, începând cu data de 15 februarie 2010, funcţia de Head of Entertainment la Antena 1, ocupându-se de coordonarea şi dezvoltarea programelor de divertisment ale postului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici