"Battle: Los Angeles" - lider în box office-ul românesc de weekend

Thrillerul SF "Battle: Los Angeles", în care puşcaşii marini americani luptă pe viaţă şi pe moarte cu o rasă extraterestră care vrea să invadeze Terra, a fost lider în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 180.313 lei şi 9.529 de spectatori, informează Agenţia Champions.

Urmărește
1 afișare

În filmul "Battle: Los Angeles" joacă Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez, Ramon Rodriguez, Bridget Moynahan, Ne-Yo şi Michael Peña, iar regia îi aparţine lui Jonathan Liebesman.

Pe poziţia a doua în box office-ul românesc de weekend s-a situat comedia "Nevastă de împrumut", liderul săptămânii trecute, care a avut încasări de 159.732 de lei şi 9.826 de spectatori. În filmul "Nevastă de împrumut", pentru a ascunde o minciună nesăbuită, un chirurg plastic, care-i face curte unei profesoare cu mult mai tinere, o roagă pe asistenta sa, extrem de loială, să joace rolul nevestei de care chipurile intenţiona să divorţeze. Din cauza acestei minciuni, trebuie să intre în joc şi copiii asistentei, iar pe toţi îi aşteaptă un weekend în Hawaii care până la urmă le va schimba viaţa.

Pe locul al treilea s-a situat drama "The Lincoln Lawyer", cu Matthew McConaughey şi Marisa Tomei în rolurile principale, care spune povestea unui avocat ce lucrează de la bordul automobilului său Lincoln. Filmul distribuit de MediaPro Distribution a generat încasări de 158.362 de lei şi 8.520 de spectatori.

Pe poziţia a patra, în coborâre cu două locuri, s-a situat "Dincolo de limite/ Limitless", cu încasări de 135.412 lei şi 7.112 spectatori. Eddie Mora (Bradley Cooper) este un scriitor ratat, obişnuit să îşi contempleze în fiecare zi eşecul. Din ziua în care iubita îi dă papucii, faptul că nu are niciun viitor devine o certitudine. Însă, lucrurile iau o întorsătură neaşteptată atunci când un vechi prieten îi oferă un drog sintetic - NZT. Filmul este adus în cinematografele româneşti de MediaPro Distribution.

Locul al cincilea a fost ocupat de "Mămici pentru Marte/ Mars Needs Moms!", care a avut încasări de 80.508 lei şi 4.082 de spectatori. Milo (Seth Green), în vârstă de nouă ani, realizează cât de mult are nevoie de mama lui (Joan Cusack) atunci când aceasta este răpită de nişte marţieni care plănuiesc să îi "fure" calităţile extraordinare de mamă pentru a fi utilizate în creşterea copilaşilor marţieni, gata să vină pe lume. Milo este ajutat de un cunoscător al tehnologiei, un pasionat de gadget-uri, numit Gribble (Dan Fogler).

În total, în weekend, cinematografele româneşti au avut încasări de 1.100.703 lei şi 61.914 spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici