BEACH, PLEASE! dă Startul vânzării de bilete pentru Ediţia 2025

BEACH, PLEASE!, cel mai mare festival urban din Sud-Estul Europei, pune deja în vânzare biletele pentru ediţia din 2025 la un preţ ultra special şi limitat! Cu doar 399 de lei, fanii pot să-şi asigure accesul general pentru toate cele cinci zile de distracţie maximă, între 9 şi 13 iulie 2025, la Costineşti. Biletele sunt disponibile începând de vineri, 12 iulie.

Urmărește
651 afișări
Imaginea articolului BEACH, PLEASE! dă Startul vânzării de bilete pentru Ediţia 2025

BEACH, PLEASE! dă Startul vânzării de bilete pentru Ediţia 2025.

Suntem extrem de entuziasmaţi să deschidem vânzările pentru ediţia din 2025, la un preţ atât de avantajos! Ne dorim să oferim oamenilor oportunitate unică de a-şi asigura locul, la unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale ale anului, la un preţ accesibil, pentru că cererea din acest an a fost imensă şi ştim că nu toţi cei care şi-au dorit au şi putut să ajungă aici, zilele acestea.” Spune Andrei Şelaru, co-fondator al festivalului.

Preţuri Promoţionale şi Detalii de Vânzare

Biletele sunt disponibile începând de vineri, 12 iulie, de la ora 22:30, pe site-ul oficial al festivalului, beach-please.ro. Preţurile speciale vor creşte la fiecare 24 de ore:

  • Vineri, 12 iulie, între 22:30 şi 00:00 – 399 lei

  • Sâmbătă, 13 iulie, de la ora 00:00 – 449 lei

  • Duminică, 14 iulie, de la ora 00:00 – 499 lei

Vânzarea se încheie luni dimineaţă, odată cu închiderea ediţiei 2024 a festivalului. Nu rataţi şansa de a prinde bilete la cel mai mic preţ!

Investiţii Majore în Artişti şi Experienţe

Organizatorii anunţă o investiţie majoră în lineup-ul ediţiei 2025, cu un buget de 10 milioane de euro, cu 30% mai mult decât în ediţia prezenta. Această investiţie reflectă dorinţa de a aduce pe scenă cei mai tari artişti şi de a oferi o experienţă de neuitat pentru toţi participanţii.

Ediţia de anul viitor promite să fie cea mai spectaculoasă de până acum. Am investit considerabil în bugetul dedicat artiştilor pentru a aduce nume mari pe scena noastră şi a crea o atmosferă de neuitat. Abia aşteptăm să împărtăşim cu voi surprizele pe care le pregătim! Incă nu putem să îi anunţăm pe cei pe care îi vom aduce aici anul viitor, o vom face în perioada următoare, dar ce pot să spun este că de la un an la altul vrem să fim mai buni, aşa că vom face tot posibilul să aducem artişti pe gustul publicului nostru.” Spune Andrei Şelaru, co-fondator al festivalului.

Despre BEACH, PLEASE!

,,Beach, Please!” A debutat în anul 2022, pe plaja de la Costineşti, la iniţiativa lui Andrei Şelaru (Selly) şi Lucian Ştefan (Global) într-o variantă mult mai restrânsă, de doar 30.000 de participanţi. Audienţa festivalului aproape s-a triplat de la un an la altul. Aproximativ 80.000 de oameni au venit la cel mai mare festival urban de la malul mării ȋn cea de-al doilea an, iar ȋn 2024 sunt aşteptate peste 200.000 de persoane. Investiţia din acest an se ridică la 14 milioane de euro, dintre care şapte milioane înseamnă costuri alocate pentru artişti. Headliner-ul ediţiei din acest an este Travis Scott. Zilnic, 100.000 de festivalieri vor fi prezenţi, cu excepţia ,,Zilei Zero”, unde aproximativ 30.000 de oameni au venit să se distreze.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici