Beatrice Rancea dă negrul pe roz, sâmbătă, la "Ce se întâmplă, doctore? "

Beatrice Rancea se va îmbăca în roz, special pentru emisiunea "Ce se întâmplă, doctore?" (CSID) de sâmbătă , de la ora 10.00, la Pro TV, informează un comunicat al postului de televiziune.

Urmărește
6 afișări

Sâmbătă, în emisiunea "Ce se întâmplă, doctore?", membra juriului de la "Dansez pentru tine", Beatrice Rancea, cunoscută pentru faptul că se îmbracă în negru, a acceptat să poarte roz. Deşi de aproape 20 de ani Beatrice poartă numai negru, ea a acceptat să testeze rozul, convinsă probabil de faptul că primăvara este momentul perfect pentru înveselirea garderobei.

Eniko Szanto, stilistul emisiunii "Dansez pentru tine", al cărei nou sezon va debuta la Pro TV pe 15 aprilie, dezvăluie în ediţia sâmbătă a emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?" care sunt nuanţele de roz ce pot fi purtate, fără a greşi din punct de vedere vestimentar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici