Bilete de o zi la Beach, Please! 2024: şansa de a-i vedea live pe Anitta, Travis Scott şi Wiz Khalifa, la cel mai mic preţ din Europa

  • Anitta, Travis Scott şi Wiz Khalifa, alături de multe alte staruri, vor performa la Beach, Please! 2024! la preţuri ce pornesc de la 555 de lei.
  • Biletele de o zi au fost lansate în premieră, pentru cei care îşi doresc să se bucure, live, de un anumit artist sau nu pot rămâne pe toată durata festivalului.
  • Ca şi în cazul abonamentelor, biletele se vând rapid, spun organziatorii. Variantele VIP de sâmbătă şi duminică sunt deja sold out.
96 afișări
Imaginea articolului Bilete de o zi la Beach, Please! 2024: şansa de a-i vedea live pe Anitta, Travis Scott şi Wiz Khalifa, la cel mai mic preţ din Europa

Bilete de o zi la Beach, Please! 2024: şansa de a-i vedea live pe Anitta, Travis Scott şi Wiz Khalifa, la cel mai mic preţ din Europa

Cu preţuri cuprinse între 555 şi 1499 de lei, în funcţie de ziua aleasă, biletele de o zi vin cu aceeaşi configurare ca şi în cazul abonamentelor: ,,General acces” sau ,,VIP” şi ,,Backstage Pass (ULTRA VIP). Ultimele două categorii includ beneficii de top precum accesul "skip-the-line", platforme VIP înalte, rezervări la mese, toalete separate şi baruri private, te aşteaptă o experienţă de neuitat!

"Ne-am gândit la biletele de o zi ca răspuns la cererea imensă din ultima perioadă. Sunt special concepute pentru cei care nu pot petrece mai multe zile la festival sau vor să vadă un anumit artist. In acest moment, biletele se vând rapid. De altfel, pentru zilele de sâmbătă şi duminică variantele VIP sunt epuizate." - Andrei Şelaru (Selly), co-fondator al festivalului.

Organizatorii au dezvăluit şi programul pe zile. Joi, 11 iulie, YEAT, Chief Keef, Ice Spice şi City Morgue vor oferi concerte memorabile, iar un bilet pentru această zi costă doar 555 de lei. Vineri, 12 iulie, Anitta, alături de Don Toliver, Rich Amiri, Gucci Mane şi Trippie Redd, vor aduce un spectacol de neuitat pe scena festivalului.Travis Scott încheie epic seria de concerte BEACH, PLEASE!2024 cu un show incendiar în ultima zi de festival.

Cei care doresc o experienţă completă la festival pot opta pentru abonamente de 5 zile. Acestea variază între 895 şi 1645 de lei pentru o experienţă ULTRA VIP. In acest moment, peste 85% dintre abonamente au fost deja vândute, ceea ce demonstrează încă o dată amploarea fenomenului BEACH, PLEASE!.

,, După anunţarea lui Travis Scott ni s-a blocat site-ul, efectiv. Peste 15.000 de oameni şi-au cumpărat simultan bilet, la ora la care noi am făcut anunţul. Asta ne face să conştientizăm şi mai tare rolul pe care noi îl avem de aici înainte în faţa publicului. Facem tot ce ţine de noi să le oferim oamenilor o experienţă inedită şi incredibilă.” Mărturiseşte Andrei Şelaru ( Selly), co-fondator al festivalului.

Cu un line-up impresionant care include peste 200 de artişti români şi internaţionali, BEACH, PLEASE! este considerat cel mai mare festival urban din Estul Europei. Investiţia totală din acest an se ridică la 10,5 milioane de euro, dintre care peste 6 milioane s-au dus către artişti. Festivalul se întinde pe o suprafaţă de 15 hectare de teren, iar în cadrul lui vor lucra aproximativ 2000 de oameni. Din acest an, BEACH, PLEASE! punem la dispoziţia oamenilor şi un camping special amenajat, cu doua zone specifice -  una cu corturi deja amenajate, care pot fi ȋnchiriate de la 663 lei/pers, iar alta ȋn care participanţii ȋşi pot aduce propriile corturi şi se pot campa pentru o taxă de 357lei/pers, pentru toată perioada de festival. La aceste costuri se adaugă şi biletul de intrare în festival. Nici transportul nu va fi o problemă. Vor exista autobuze care transportă festivalierii între Costineşti şi toate staţiunile vecine, astfel încât să-şi poată găsi cazarea perfectă, dacă nu vor să rămână în camping. 

***************************************************************************

,,Beach, Please!” A debutat în anul 2022, pe plaja de la Costineşti, la iniţiativa lui Andrei Şelaru (Selly) şi Lucian Ştefan (Global) într-o variantă mult mai restrânsă, de doar 30.000 de participanţi. Audienţa festivalului aproape s-a triplat de la un an la altul. Aproximativ 80.000 de oameni au venit la cel mai mare festival urban de la malul mării ȋn cea de-al doilea an, iar ȋn 2024 sunt aşteptate peste 200.000 de persoane. Investiţia din acest an se ridică la 10,5 milioane de euro, dintre care 6,5 milioane înseamnă costuri alocate pentru artişti. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici