Bistriţa: Concurs de sănii ciudate, la ediţia a opta a Serbărilor Zăpezii

Bistriţenii sunt invitaţi să îşi confecţioneze sănii ciudate, bogat ornamentate, cu care să coboare pe derdeluş la cea de-a opta ediţie a Serbărilor zăpezii, eveniment care va avea loc, sâmbătă şi duminică, pe Dealul Budacului din apropierea oraşului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
7 afișări

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Primăria Bistriţa, "cele mai creative şi trăsnite mijloace de locomoţie pe pârtie" vor fi răsplătite de organizatori cu premii.

Potrivit sursei citate, ediţia a opta a Serbărilor Zăpezii va avea loc pe Dealul Budacului, sâmbătă şi duminică, începând cu ora 9.00.

"Primăria municipiului Bistriţa a pregătit un program divers, pentru toate vârstele, din care nu lipsesc concursurile de sănii, coborârile cu sacii, concursuri de mountainbike, tracţiuni de câini, jocurile distractive. Domnişoarele se vor putea întrece într-un concurs de frumuseţe, la finalul zilei de sâmbătă fiind aleasă Miss Serbările Zăpezii. Întreaga atmosferă va fi condimentată cu muzică de calitate, buna dispoziţie fiind întreţinută de un DJ", se arată în comunicat.

Ineditul acestei ediţii îl constituie concursul de sănii alegorice.

"Cele mai creative şi trăsnite mijloace de locomoţie pe pârtie vor fi răsplătite de organizatori cu premii. Astfel, bistriţenii pot da frâu liber imaginaţiei şi încropi sănii ciudate, tematice, bogat ornamentate, cu care să coboare pe derdeluş. Orice obiect din gospodărie, adaptat alunecării pe pârtie, poate deveni o sanie alegorică premiată de organizatori", se mai menţionează în comunicatul municipalităţii.

Conform sursei citate, cei prezenţi vor putea gusta bucate tradiţionale şi să bea ceai cald sau vin fiert, Primăria punând la dispoziţia agenţilor economici de profil spaţii gratuite pentru amenajarea standurilor.

De asemenea, municipalitatea va asigura transportul gratuit cu autobuzele prin intermediul unei rute de tip linia verde. Traficul auto va fi restricţionat în cele două zile, între orele 9.00 -17.00, începând de la intersecţia străzii Mihai Viteazul cu strada Ion Pop Reteganul până la zona în care se desfăşoară evenimentul anunţat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici