BP al Camerei respinge o cerere de organizarea unor meciuri de şah între reprezentanţi ai partidelor

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a respins, luni, solicitarea Clubului de Şah Elisabeta Polihroniade de a organiza o dată pe lună un concurs de şah între partidele parlamentare.

Urmărește
5 afișări

Secretarul Camerei Nicolae Mircovici a declarat că această solicitare a fost trimisă Clubului Parlamentarilor, pentru ca activitatea de şah să se desfăşoare "în cadrul Clubului, şi nu la nivel parlamentar".

Cererea ca partidele parlamentare să joace şah o dată pe lună a fost făcută atât de ASC "Elisabeta Polihroniade", cât şi de Revista română de şah "Gambit" şi a fost apreciată de Mircovici ca fiind "inedită".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici