Brandon Flowers, solistul trupei The Killers, a devenit tată pentru a treia oară

Brandon Flowers, solistul trupei The Killers, a devenit tată pentru a treia oară, după ce soţia lui, Tana, l-a adus pe lume, pe 9 martie, pe cel de-al treilea băieţel al cuplului, care a primit numele de Henry, a anunţat, miercuri, agentul de presă al muzicianului american, citat de people.com.

Urmărește
8 afișări

Rockerul american, care a lansat în toamna trecută primul său album solo, intitulat "Flamingo", avea deja doi fii - Gunnar, în vârstă de 19 luni, şi Ammon, în vârstă de 3 ani şi jumătate.

Deşi a spus că adoră să ducă o viaţă de star rock, Brandon Flowers, în vârstă de 29 de ani, a declarat că va susţine mai puţine turnee şi concerte în viitor, pe măsură ce copiii săi vor creşte.

"Îmi place muzica, dar vreau să petrec mai mult timp cu copiii mei", a declarat muzicianul american pentru tabloidul Daily Mail. "Mi-ar plăcea să fiu acasă atunci când ei vor începe să meargă la şcoală", a adăugat el.

Formaţia de rock alternativ The Killers s-a înfiinţat în 2002, fiind formată din Brandon Flowers (voce, clape), Dave Keuning (chitară, voce), Mark Stoermer (chitară bas, voce) şi Ronnie Vannucci Jr. (percuţie, tobe). Cu un amestec de muzică electronică modernă şi influenţe rock din anii '80 şi '90, trupa americană din Las Vegas a cucerit un public foarte larg, primul album, "Hot Fuss" (2004), înregistrând vânzări record de aproape cinci milioane de exemplare. Au urmat "Sam's Town" (2006), "Sawdust", o compilaţie lansată în 2007, şi cel de-al treilea album de studio, "Day & Age" (2008). În ianuarie 2010, membrii formaţiei au anunţat că vor lua o pauză după ce au petrecut în turnee cea mai mare parte a ultimilor şase ani.

Trupa The Killers a concertat şi în România, în iulie 2009, la B'estfest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici