Bret Michaels dă în judecată organizatorii galei Tony Awards pentru accidentul suferit în 2009

Bret Michaels, solistul trupei Poison, a dat în judecată CBS Broadcasting şi organizatorii galei Tony Awards pentru accidentul pe care l-a suferit - fiind lovit în cap de o bucată din decorul scenei - când a cântat la ceremonia din 2009, potrivit accesshollywood.com.

Urmărește
2 afișări

Michaels susţine că accidentul continuă să aibă efecte asupra stării sale de sănătate şi că a contribuit la declanşarea unei hemoragii cerebrale, din care abia a scăpat cu viaţă, anul trecut.

"Numai prin dorinţa lui de a trăi, de a-şi vedea copiii crescând, Michaels a putut supravieţui acestei traume", se arată în documentele pentru proces.

Bret Michaels a cântat cu Poison la gala premiilor Tony din iunie 2009. Cântăreţul a fost lovit la nivelul capului de o bucată din decor şi a avut nasul rupt.

Anul trecut, cântăreţul american, faimos pentru părul său blond şi bandanele colorate pe care le poartă, a suferit o hemoragie cerebrală pe 25 aprilie, căreia i-a a supravieţuit şi părea să se însănătoşească, însă a fost din nou internat de urgenţă, în luna mai, după o pareză care i-a afectat partea stângă a corpului.

Michaels susţine că organizatorii galei Tony Awards nu au precizat că decorul se va schimba în timpul concertului trupei Poison. El mai spune că aceştia ar fi putut să evite difuzarea incidentului, dar au ales să nu o facă.

Imaginile cu accidentarea cântăreţului au devenit rapid foarte populare pe internet, Michaels susţinând că aceste videoclipuri au avut peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube.

"Reprezentanţii Tony Awards au scăpat o bucată din scenă în capul lui Bret şi apoi, în loc să facă ce era corect, au glumit pe seama acestui incident şi l-au folosit pentru rating", a scris într-o declaraţie avocatul cântăreţului, Alex Weingarten. El a mai precizat că clientul său a încercat să rezolve problema cu organizatorii fără să-i dea în judecată, dar nu a avut succes.

Nu se ştie cât urmăreşte să obţină Michaels ca daune în urma acestei acţiuni în instanţă, în care precizează însă că accidentul suferit în 2009 i-a afectat performanţele la concertele pe care le-a avut de susţinut ulterior.

Reprezentanţii CBS au refuzat să facă orice comentariu, având o politică de a nu face declaraţii pe marginea proceselor în care este implicată reţeaua în afara sălii de judecată. Nici reprezentanţii Tony Awards nu au răspuns până vineri seară.

Solist al trupei Poison, devenit între timp un star al emisiunii de televiziune "Rock of Love", difuzată de postul VH1, Bret Michaels, în vârstă de 47 de ani, a suferit din cauza multor probleme de sănătate. Având diabet insulino-dependent, cântăreţul american a fost adeseori spitalizat. El îşi face singur injecţiile cu insulină, verificându-şi concentraţia zahărului din sânge de şase ori pe zi.

În mai anul trecut, Bret Michaels a câştigat finala emisiunii de televiziune "The Celebrity Apprentice 3" produsă de NBC şi avându-l ca gazdă pe Donald Trump. Cântăreţul a câştigat 640.000 de dolari pentru participarea la acest reality show, sumă pe care a donat-o asociaţiei de caritate pentru care a concurat - American Diabetes Association.

Poison este o trupă americană de glam metal devenită celebră la sfârşitul anilor 1980 şi începutul anilor 1990, care a vândut peste 14,5 milioane de discuri în Statele Unite ale Americii. Trupa a avut 10 single-uri în Top 40 Billboard Hot 100, şase piese în Top 10 Singles, iar una dintre ele ("Every Rose Has Its Thorn") a ajuns pe prima poziţie a acestui clasament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici