"Calea Luminii" la Târgovişte, unde au fost aprinse pe bulevardul Castanilor 2012 lumânări

Câteva mii de persoane au asistat, joi seară, la Târgovişte, la "Calea Luminii", o manifestare unică în România, desfăşurată de 12 ani în Săptămâna Patimilor, în vechea Cetate de Scaun a Ţării Româneşti, oraşul fiind împânzit de 2012 lumânări, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
21 afișări

Potrivit organizatorului şi iniţiatorului manifestării, pictorul Mihai Şerbănescu, 2012 lumânări au împânzit oraşul, într-un spectacol inedit, iar atmosfera pe celebrul bulevard al Castanilor, actualmente Carol I, a fost completată de fundalul muzical al Doinei intrepretate de interpretul de muzică folk Lorin Stănescu.

"Este un gest de lumină din partea târgoviştenilor care au venit în această seară cu miile, ca în fiecare an, pentru români", a declarat artistul plastic Mihai Şerbănescu, autorul proiectului "Calea Luminii".

Cele 2012 lumânări au fost aşezate cale de un kilometru din capătul Bulevardului Carol I, de la statuia lui Mihai Viteazul şi până la gară. Lumânările dispuse pe bulevardul devenit loc de pelerinaj au atras câteva mii de localnici şi de turişti aflaţi la Târgovişte pentru a sărbători Paştele.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici