Cântăreaţa Janet Jackson, invitata de onoare a Life Ball contra maladiei SIDA, la Viena

Cântăreaţa americană Janet Jackson va participa în calitate de invitată de onoare la cea de-a 19-a ediţie a galei Life Ball contra maladiei SIDA, pe 21 mai, la Viena, au anunţat luni organizatorii evenimentului, citaţi de AFP.

Urmărește
2 afișări

Janet Jackson, sora cea mică a cântăreţului Michael Jackson, va fi prezentă la această gală în calitate de reprezentantă a organizaţiei amfAR (The American Foundation for AIDS Research), care organizează în mod tradiţional o ceremonie în aceeaşi seară cu mult coloratul Life Ball.

Maladia SIDA, descoperită în urmă cu 30 de ani, "ia proporţii pandemice, care necesită atenţia noastră imediată şi susţinută", a declarat cântăreaţa Janet Jackson.

"SIDA este mereu prezentă în mass-media, însă nu atât de des şi nu atât de clar şi de ferm pe cât ar trebui să fie", consideră organizatorul austriac Gertry Keszler, care s-a declarat încântat de participarea starului american.

Janet Jackson va sosi la Viena cu o seară înainte de această gală de caritate, venind de la Cannes.

Ediţia din 2010 a Life Ball a generat 1,5 milioane de euro în beneficiul asociaţiilor de caritate care îi ajută pe bolnavii de SIDA, iar jumătate din încasări au fost donate celor 15.000 de seropozitivi austrieci.

Janet Jackson este cea mai mică dintre cei nouă copii ai familiei Jackson şi, exceptându-l pe Michael, este singura care s-a bucurat de succes în cariera solo, reuşind să vândă peste 70 de milioane de albume în lumea întreagă, de la debutul ei solo, în 1982.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici