Cântăreaţa Sandra şi concurentul de la "Românii au talent" Narcis Ianău, la Zilele Târgumureşene

Cântăreaţa Sandra şi Narcis Ianău, care a devenit cunoscut după participarea la concursul "Românii au talent", vor concerta, duminică, în cadrul Zilelor Târgumureşene, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
4 afișări

Potrivit programului transmis de Primăria municipiului, Zilele Târgumureşene debutează, luni, cu activităţi sportive, culturale - spectacole de teatru pentru copii, aniversarea a zece ani de activitate a Teatrului "Scena" - şi "Miss Târgu Mureş", care se va desfăşura la Teatrul de Vară, de la ora 19.00.

În programul celorlalte Zile Târgumureşene se mai regăsesc o paradă a clovnilor, o expoziţie de pictură de casete, arta mărgelelor şi sticlă pisată, tradiţionala seară de romanţe maghiare, Festivalul Naţional "Lucian Blaga", decernarea titlului "Pro Urbe", un spectacol al ansamblului maghiar din Subotica, dar şi un spectacol în cinstea cetăţeanului de onoare Keresztes Gyula, care a împlinit 90 de ani.

Nu lipsesc nici concursurile de jocuri, dansuri şi cântece populare, proiecţiile din cadrul Festivalului de Film European, spectacolul aniversar "Liszt Ferencz - 200 de ani", alături de manifestările din cadrul Festivalului Internaţional de Folclor şi cele din cadrul Festivalului Coral "Bardos Lajos - Nagy Istvan".

Totodată, vor avea loc prezentări de bune practici şi iniţiative ale sectorului neguvernamental în ceea ce priveşte combaterea excluderii sociale, prin activităţi nonformale.

În ultima zi a evenimentului, duminică, de la ora 18.00, în Piaţa Victoriei din centrul Târgu Mureşului, publicul este aşteptat la un concert susţinut de cunoscuta interpretă Sandra, intrarea fiind liberă.

În deschiderea concertului acesteia, pe scenă va urca Narcis Ianău, cunoscut după participarea la concursul "Românii au talent".

Reprezentanţii Primăriei afirmă că acest concert este susţinut financiar din sponsorizări.

Zilele Târgumureşene se vor încheia, ca în fiecare an, cu un spectaculos foc de artificii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici