Caracatiţa Iker prezice o victorie a Realului în semifinala tur cu FC Barcelona

Caracatiţa spaniolă Iker, devenită celebră după ce a anunţat rezultatele ultimelor două meciuri Real Madrid - FC Barcelona, a prezis o nouă victorie a madrilenilor în semifinalele Ligii Campionilor, de miercuri, de la Madrid, informează AFP.

Urmărește
6 afișări

Caracatiţa de 16 kilograme de la acvariul Sealife din Benalmadena (sudul Spaniei) a ales, marţi, după ce s-a "gândit" 20 de minute, recipientul în care se afla o sardină şi care era decorat cu însemnele Realului, trecând astfel peste cutia cu emblema FC Barcelona.

Caracatiţa, adusă din Oceanul Pacific, care poartă numele după cel al portarului echipei Real Madrid, Iker Casillas, a prevăzut deja remiza dintre cele două echipe, din 16 aprilie, la Madrid, iar apoi victoria Realului asupra Barcei în Cupa Regelui, la 20 aprilie, la Valencia.

Real Madrid şi FC Barcelona se întâlnesc, miercuri, în meciul tur al semifinalelor Ligii Campionilor, iar în 3 mai, pe Camp Nou, în partida retur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici