Carmen Tănase vorbeşte despre iubirea trăită alături de soţul ei - duminică, la "Doamne de poveste"

Actriţa Carmen Tănase vorbeşte despre povestea de iubire trăită alături de soţul ei, Victor, dar şi despre drama prin care a trecut, la moartea acestuia, în emisiunea "Doamne de poveste", difuzată duminică, de la ora 17.30, la postul Acasă, informează televiziunea.

Urmărește
3414 afișări

Carmen Tănase îşi iubeşte meseria, îşi iubeşte fiul, pe Tudor, şi şi-a iubit, din toată inima, soţul. În premieră pentru "Doamne de poveste", actriţa care îi dă viaţă celebrei Flăcărica din serialul "Moştenirea", difuzat de Pro TV, îşi deschide inima şi povesteşte despre iubirea vieţii ei, Victor, despre boala soţului şi despre momentul în care şi-a luat la revedere pentru totdeauna de la omul iubit.

"Făceam parte cam din aceeaşi meserie şi discutam foarte mult, ne completam în păreri. El era o fire cumpătată, eu vulcanică. El a fost pentru mine şi soţ şi tată şi prieten. Era mai mare ca mine şi odată m-am trezit strigându-l «tată». Se amuza", îşi aminteşte cu nostalgie actriţa.

În ediţia de duminică, 6 februarie, de la 17.30, a emisiunii "Doamne de poveste", invitata Oliviei Steer face dezvăluri inedite despre viaţa unei femei care a avut norocul să trăiască marea iubire.

"Totul a fost repede. L-am făcut pe Tudor pentru că şi el îşi dorea un copil, iar eu aveam 27 de ani. La început nu am vrut să mă căsătoresc, să ne lege un act, numai că au intervenit nişte chestii tehnice. Dacă nu aveam buletin, nu puteam să mă mut în Bucureşti. În drum spre ofiţerul stării civile i-am spus că s-ar putea să spun nu. L-am ţinut în şah până acolo. Nici n-am spus «Da» am spus «bineînţeles». Ca să nu fiu ca toată lumea", spune Carmen Tănase.

Câţiva ani mai târziu o veste avea să distrugă fericirea actriţei. Victor, omul pe care-l iubea, pe care-l respecta, tatăl copilului ei, era bolnav de cancer. "Din păcate am ştiut de la început dar am crezut că există minuni. Exagera mult cu ţigările şi am început să găsesc pe sub pat hârtiuţe cu sânge. El, într-un fel, a ştiut de la început. S-a dus la doctor şi, după rezultat, a trecut pe lângă mine, a intrat în cameră şi nu a mai ieşit câteva ore. A venit apoi la mine şi mi-a spus: «Uite, eu am cancer». A căzut casa pe mine!".

A sperat până în ultima clipă, dar boala a învins. Iubirea a rămas şi, deşi au trecut zeci de ani, Carmen nu a mai găsit un bărbat precum Victor, alături de care să dorească să-şi refacă viaţa. "Să nu creadă cineva că sunt o călugăriţă. Dar nu s-a nimerit să fie cineva care să merite atâta atenţie câtă a meritat Victor. Şi dacă ar fi apărut persoana aceea nu m-aş mai fi căsătorit. Sunt un om liber, îmi place aşa cum sunt! Nici nu am unde să-i întâlnesc. Eu sunt cu colegii mei, muncesc de dimineaţa până seara, nu ies în cluburi. Doar să vină aşa, la uşă, Făt Frumos, Anthony Quinn şi să zică: «Eşti dispusă?»".

Telespectatorii vor putea vedea alte mărturisiri în premieră şi fragmente inedite din viaţa actriţei Carmen Tănase, duminică, de la ora 17.30, la "Doamne de poveste".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici