Casa în care s-a filmat comedia "Singur acasă", scoasă la vânzare pentru 2,4 milioane de dolari

Reşedinţa impunătoare în stil georgian în care a fost turnată comedia "Singur acasă / Home Alone" în 1990, în care Macaulay Culkin i-a păcălit şi pedepsit pe cei doi hoţi nu foarte inteligenţi care voiau să-i jefuiască locuinţa, a fost scoasă la vânzare pentru 2,4 milioane de dolari.

Urmărește
47 afișări

Potrivit Reuters, John şi Cynthia Abendshien, proprietarii acestei clădiri din cărămidă roşie situată în partea de nord a oraşului Chicago, au declarat că doresc să se mute într-o casă mai mică, după ce fiica lor - care a devenit tovarăşa de joacă a actorului Macaulay Culkin în timpul filmărilor care au durat şase luni - a crescut şi s-a mutat în propria ei casă.

"Am ajuns să îl cunoaştem şi chiar să îi spunem «Mac», care era porecla lui", afirmă John Abendshien.

Familia Abendshien a locuit în această casă pe parcursul filmărilor, mutându-se în dormitorul principal al casei, care are în total patru dormitoare.

În acest film, regizat de Chris Columbus pe baza unui scenariu scris de John Hughes, personajul Kevin McCallister, un băieţel în vârstă de opt ani, interpretat de Macaulay Culkin, doreşte să scape pentru o perioadă de familia lui, mai ales de cei patru fraţi mai mari. Tânărul Kevin constată cu stupoare că dorinţa i s-a îndeplinit, în momentul în care familia sa decide să plece de Crăciun la Paris şi părinţii îl uită din greşeală acasă pe mezin.

Kevin îşi petrece cea mai mare parte din film jucându-le diverse farse celor doi hoţi - interpretaţi de Joe Pesci şi Daniel Stern - care voiau să jefuiască locuinţa, iar "Singur acasă / Home Alone" a devenit filmul cu cele mai mari încasări din acel an în Statele Unite (284,7 milioane de dolari), a primit două nominalizări la Oscar şi a generat continuări.

Reşedinţa în stil georgian în care a fost turnat acest film datează din anii 1920 şi conţine o bucătărie foarte bine utilată, patru dormitoare, un şemineu, un solarium, o mansardă uriaşă transformată în dormitor şi un garaj. Casa se află pe o proprietate de 2.000 de metri pătraţi în apropiere de Lacul Michigan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici