Căsătorii de o zi, hora îndrăgostiţilor şi bal de Dragobete, la Bistriţa

Un număr de 14 cupluri de adolescenţi şi tineri s-au căsătorit pentru o zi, joi, de Dragobete, în cadrul unui ceremonial organizat de Primăria Bistriţa pe pietonalul din centrul istoric al oraşului, aceştia fiind invitaţi şi la un bal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
14 afișări

Evenimentul, al cărui slogan a fost "Iubeşte nebuneşte, iubeşte ardeleneşte, iubeşte româneşte", a început la prânz, pe pietonalul din centrul istoric al Bistriţei unde a fost organizat un târg de Mărţişor.

Mai mulţi meşteri populari şi elevi din şcolile Bistriţei au expus pe tarabe mărţişoare şi alte obiecte tradiţionale româneşti, cum ar fi costume populare, opinci sau împletituri din papură.

De la ora 14.30, viceprimarul Bistriţei George Avram a oficiat 14 căsătorii de o zi, toate cuplurile primind din partea municipalităţii certificate de căsătorie valabile 24 de ore, dar şi câte o invitaţie la balul de Dragobete care va avea loc joi, de la ora 18.00, în cantina unui liceu din oraş.

Imediat după oficierea căsătoriilor de o zi, tinerii s-au prins într-o horă a îndrăgostiţilor.

Pentru organizarea evenimentelor de Dragobete, Primăria Bistriţa a cheltuit patru mii de lei de la bugetul local.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici