Cătălin Măruţă şi Smiley, la premiera de gală a filmului "The Godmother/ Naşa"

Prezentatorul "Happy Hour" Cătălin Măruţă şi Smiley s-au numărat printre vedetele care s-au alăturat echipei filmului "The Godmother/ Naşa", la premiera de gală a peliculei, ce a avut loc vineri la CinemaPro din Capitală.

Urmărește
7 afișări

Pe lângă aceştia, au mai venit la premiera de gală actorul Dragoş Bucur cu soţia, Dana Nălbaru, actorul Dorian Boguţă, Radu Vâlcan şi Adela Popescu, Valentina Pelinel, Andreea Raicu, Luminiţa Anghel, Dan Chişu, producătorul Andrei Boncea şi designerii Maria Marinescu şi Răzvan Ciobanu. Holul CinemaPro a devenit neîncăpător pentru toţi oaspeţii îmbrăcaţi elegant, care au venit să vadă, în premieră, filmul "Naşa".

De pe covorul roşu nu au lipsit nici regizorii Virgil Nicolaescu şi Jesus Del Cerro şi producătorii Alma Sârbu şi Patricia Poienaru, alături de actriţa americană Whitney Anderson, Cătălina Grama (Jojo), cel mai tânăr membru al distribuţiei, Ştefan Iancu, Alex Velea şi Laura Cosoi.

Într-o manieră extrem de comică, "The Godmother" aduce pe marile ecrane povestea lui Jennifer Prodan (Whitney Anderson), o profesoară de limbi străine care, pentru a-şi salva soţul, recurge la înfiinţarea propriei organizaţii mafiote. Dragoş Bucur este Radu Prodan, un respectat finanţist român, cu care Jennifer are un băiat de 10 ani extrem de inteligent, David (Ştefan Iancu). Într-o bună zi, în timpul unui botez la care Jennifer participă în calitate de naşă, poliţia năvăleşte în biserică şi îl arestează pe Radu. Cu această ocazie, Jennifer află că "respectabila" afacere a soţului constă de fapt în spălare de bani pentru un temut mafiot local, Spânu - The Madfather (Alex Velea). Astfel eroina se trezeşte prinsă într-o poveste cu mafioţi adevăraţi şi, cu ajutorul fiului său, urzeşte cel mai îndrăzneţ plan pentru a-şi salva familia.

Filmul "The Godmother" poate fi văzut de vineri în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex şi reţeaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Cluj, Brăila). Filmul este distribuit de MediaPro Distribution.

(Serviciul FOTO al MEDIAFAX vă pune la dispoziţie imagini)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici