Cătălin Radu Tănase şi-a descoperit o nouă pasiune - radioul

Corespondentul Ştirilor Pro TV, Cătălin Radu Tănase, a schimbat în acest weekend registrul odată cu experienţa de la pupitrul de DJ, pentru emisiunea "StarList" de la Music FM, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Urmărește
13 afișări

Printre Madonna cu "Take a bow", R.E.M. - "Everybody hurts" sau Chris Rea - "Looking for the summer", Cătălin Radu Tănase a împărtăşit cu ascultătorii Music FM pe frecvenţa 103.8 FM şi o melodie care îl leagă de fetiţa lui, Carina, "Mercy" a lui Duffy.

"Probabil că vi se pare o piesă foarte frumoasă, şi într-adevăr, este. Să vedeţi însă cum e să o asculţi de 20 de ori pe zi din Drumul Taberei până în centrul Bucureştiului. De ce? Pentru că nu poţi refuza niciodată nimic celei mai importante femei din viaţa ta şi în cazul meu este Carina, fetiţa mea de 5 ani care are o fixaţie în ultima vreme cu Duffy şi spune tot timpul «Tati, încă o dată… Se mai poate?». Şi bineînţeles mă uit la ea şi încerc să îi zic la rândul meu «Have some mercy»", a declarat reporterul Ştirilor Pro TV, care s-a relaxat timp de două ore împreună cu ascultătorii emisiunii "StarList", descoperind astfel o nouă pasiune - radioul.

"A fost o experienţă total diferită de cea a Ştirilor. Radioul mi-a oferit o stare de relaxare incredibilă şi am fost fericit să împărtăşesc cu atât de multă lume muzica mea de suflet. Acum, că am prins gustul, mi-ar plăcea să fac radio şi am realizat că le pot oferi oamenilor şi altfel de emoţii", mai spune Cătălin Radu Tănase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici