Cea de-a şasea ediţie a Balului Vienez, pe 26 februarie, la Palatul Parlamentului

Cea de-a şasea ediţie a Balului Vienez din Capitală va avea loc pe 26 februarie, la Palatul Parlamentului, printre cei care vor evolua în cadrul evenimentului numărându-se orchestra Palatului Schönbrunn, duetul austriac Elisabeth Bauer şi Sebastian Huppmann şi Horia Brenciu şi trupa sa.

Urmărește
4 afișări

Evenimentul va fi deschis de prestigioasa orchestră a Palatului Schönbrunn - Schonbrunner Schlossorchester -, avându-l ca dirijor pe maestrul Guido Mancusi.

Punctul culminant al balului este în mod tradiţional defilarea celor 80 de debutanţi, tinerele în rochii albe, iar tinerii purtând smochinguri de gală, iar unul dintre cele mai emoţionante momente va fi baletul prezentat de copiii de la Şcoala de Balet a Operei Române de Stat.

Totodată, în acestă seară, elevii şcolii Pas în Doi vor străluci într-o demonstraţie de dans de înaltă ţinută, duetul austriac Elisabeth Bauer şi Sebastian Huppmann va interpreta arii faimoase de operetă, iar Horia Brenciu şi HB orchestra vor anima gala până în zori.

Organizatorii evenimentului aşteaptă, ca şi în anii anteriori, circa 1.000 de invitaţi. Preţul unui bilet la acest eveniment este de 900 de lei, iar o parte din fondurile obţinute din vânzarea biletelor vor fi donate fundaţiilor United Way Romania şi Concordia.

Balul Vienez, ajuns la cea de-a şasea ediţie, este organizat de JW Marriott în beneficiul acestor fundaţii.

Evenimentul are loc sub auspiciile oraşului Viena, sub înaltul patronaj al primarului şi guvernatorului său, Michael Häupl.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici