Chucho Valdés şi The Afro-Cuban Messenger concertează sâmbătă la Sibiu Jazz Festival

Chucho Valdés şi grupul The Afro-Cuban Messenger vor concerta la cea de-a 41-a ediţie a Sibiu Jazz Festival, sâmbătă, de la ora 21.00, la Sala Thalia, informează un comunicat.

Urmărește
1 afișare

Cei care vor participa la concert vor avea la dispoziţie un punct de vânzare la faţa locului cu cele mai recente albume ale artistului şi alte titluri de gen.

"Chucho's Steps" este cel mai recent album al pianistului de jazz Chucho Valdés, realizat împreună cu The Afro-Cuban Messengers. Pianistul Chucho Valdés este câştigătorul a nu mai puţin de nouă premii Grammy, dintre care ultimul obţinut în 2011 pentru cel mai bun album la secţiunea Latin Jazz intitulat "Chucho's steps".

Pentru acest album, Valdés joacă un triplu rol: acela de compozitor, producător şi interpret.

Cu peste 80 de albume înregistrate, de-a lungul timpului, artistul a urcat pe aceeaşi scenă cu nume ca Herbie Hancock, Dizzy Gillespie, Wynton Marsalis şi Chick Corea.

Sibiu Jazz Festival se desfăşoară în perioada 8 - 15 mai, iar biletele pentru festival sunt disponibile online pe eventim.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici