CL Cluj-Napoca a alocat 150.000 de lei pentru "Zilele municipiului", programate în mai-iunie

Consiliul Local (CL) Cluj-Napoca a aprobat, marţi, alocarea a 150.000 de lei pentru prima ediţie a "Zilelor municipiului", programată să se desfăşoare între 27 mai şi 3 iunie, suma de 100.000 de lei urmând să fie cheltuită pentru onorariile artiştilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
4 afișări

Proiectul de alocare a 150.000 de lei pentru "Zilele municipiului Cluj-Napoca" a fost adoptat de Consiliul Local cu unanimitate de voturi.

Primarul din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a declarat, la şedinţa CL, că în cadrul manifestărilor de "Zilele municipiului Cluj-Napoca" vor avea loc concerte, spectacole, expoziţii, lansări de carte, evenimentele urmând să fie organizate în spaţiile publice din oraş, parcuri şi pieţe, atât în cartiere, cât şi în zona centrală.

"Prima ediţie a «Zilelor municipiului Cluj-Napoca» va avea loc în perioada 27 mai - 3 iunie. Vor avea loc concerte, spectacole, expoziţii diverse, lansări de carte, evenimentele urmând să fie organizate în spaţiile publice din oraş, parcuri şi pieţe, în cartiere şi în zona centrală. Cei 150.000 de lei vor fi folosiţi pentru buna desfăşurare a acestei importante sărbători pentru oraş", a spus Apostu.

Potrivit referatului care însoţeşte proiectul de hotărâre, suma de 100.000 de lei din totalul fondurilor alocate va fi cheltuită pe onorariile artiştilor care vor fi invitaţi la Cluj-Napoca.

Consilierii locali au mai alocat, în aceeaşi şedinţă, 250.000 de lei pentru sărbătorirea Zilei Naţionale a României, 1 Decembrie, respectiv pentru Revelionul 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici