Cluj: Dorel Vişan a participat la o lecţie tactică la Şcoala de Poliţie, jucând rolul unui poliţist

Actorul Dorel Vişan a participat, vineri, la o lecţie de tactică la Şcoala de Agenţi de Poliţie "Septimiu Mureşan" din Cluj-Napoca, el jucând rolul unui poliţist chemat să rezolve un caz de violenţă domestică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
6 afișări

Dorel Vişan a fost invitat să îmbrace pentru o zi uniforma de elev de anul I al Şcolii de Poliţie "Septimiu Mureşan" din Cluj-Napoca şi a participat, alături de ceilalţi elevi, la o lecţie de tactică şi la una de criminalistică.

La lecţia de tactică, el s-a implicat în simularea unei intervenţii, jucând rolul unui poliţist chemat să rezolve un caz de violenţă domestică.

Dorel Vişan a spus că a rămas impresionat de talentul şi dedicaţia elevilor implicaţi în simulare.

"Chiar i-am întrebat dacă replicile le-au fost pregătite dinainte şi mi-au spus că nu. Iar felul în care au improvizat e chiar impresionant", a spus Vişan.

Actorul, care a jucat în cariera sa multe roluri de poliţişti şi miliţieni, a afirmat că toate rolurile i-au plăcut, pentru că fiecare a venit cu provocarea lui.

Vişan a povestit cum i-a făcut pe miliţieni deştepţi prin rolurile sale.

"Pe vremea Miliţiei, am oprit maşina pe loc nepermis. Eram cu cineva în maşină, ne certam, şi am oprit să coboare respectiva persoană. Atunci s-a apropiat de mine un miliţian tânăr, care m-a întrebat, foarte respectuos, de altfel, «ştiţi ce greşeală aţi făcut?». I-am răspuns că ştiu şi i-am mai spus doar atât: «Măi băiete, până acum am jucat de cinci ori roluri de poliţist şi pe toţi i-am făcut deştepţi». «Să trăiţi!» mi-a răspuns el şi m-a lăsat să plec", a povestit actorul.

La finalul exerciţiului de vineri actorul a rememorat amintiri despre poliţiştii pe care i-a jucat în filme sau cu care s-a întâlnit în viaţa reală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici