Colin Firth, invitat să creeze un burger pentru un lanţ de restaurante fast food

Colin Firth a fost invitat de directorii filialei britanice a grupului Burger King să creeze un preparat care îi va purta numele şi care va fi inclus în meniul acestei companii, dacă actorul britanic va câştiga, duminică seară, premiul Oscar, informează contactmusic.com.

Urmărește
5 afișări

"Îi oferim speranţei noastre la Oscar (actorul Colin Firth, n.r.) posibilitatea de a-şi crea propriul său burger BK clasic. Dacă el (Colin Firth, n.r.) va aduce Oscarul în Marea Britanie, îl invităm să se alăture maeştrilor noştri bucătari şi să sărbătorească victoria creând un preparat unic, un burger special care-i va purta numele", a declarat un purtător de cuvânt al grupului Burger King.

Oferta grupului Burger King vine la puţină vreme după ce Colin Firth, în vârstă de 50 de ani, şi-a mărturisit "pasiunea" pentru preparatele din gama fast-food şi a spus că preferă să sărbătorească o eventuală victorie la Oscar mergând să mănânce cu Helen Mirren într-un restaurant de gen din SUA.

"Sper că vom merge să mâncăm la In-N-Out Burger. Am auzit că este restaurantul preferat de Helen. A mers acolo după ce a câştigat Oscarul", a declarat Colin Firth.

Între timp, actorul britanic a fost "imortalizat" deja de compania Lego. Această firmă care produce jucării pare atât de convinsă că actorul britanic va câştiga premiul Oscar, pentru rolul din "Discursul regelui/ The King's Speech", încât a lansat deja pe piaţă un poster, realizat din celebrele cărămizi Lego, ce prezintă imaginea acestuia ţinând în mână prestigioasa statuetă.

Colin Firth, în vârstă de 50 de ani, pare să fie unul dintre marii favoriţi în cursa pentru obţinerea Oscarului la categoria "cel mai bun actor în rol principal", graţie interpretării sale din drama "The King's Speech", în care actorul britanic joacă rolul regelui George al VI-lea al Marii Britanii, care reuşeşte printr-un admirabil exerciţiu de voinţă şi cu ajutorul unui logoped australian să îşi învingă bâlbâiala de care suferea încă din copilărie, pentru a deveni monarhul care a condus Marea Britanie cu fermitate şi înţelepciune în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Actorul britanic este nominalizat la premiul Oscar pentru prestaţia sa din acest film, alături de colegii săi din distribuţie - Helena Bonham Carter, care joacă rolul soţiei sale, viitoarea regină mamă, şi Geoffrey Rush, interpretul logopedului australian care îl ajută pe viitorul rege, folosind metode considerate neortodoxe, să scape de bâlbâială. Pentru acest rol, Colin Firth a câştigat deja toate premiile decernate în acest sezon de asociaţiile importante de critici, inclusiv Globul de Aur şi premiul BAFTA.

Colin Firth, actor de film, teatru şi televiziune, a devenit celebru în 1995 cu rolul din adaptarea pentru televiziune a romanului "Mândrie şi prejudecată". Colin Firth şi-a câştigat reputaţia unui star internaţional după ce a jucat într-o serie de producţii cinematografice cu mare succes de casă, precum seria "Jurnalul lui Bridget Jones" - în care a jucat alături de Renee Zellweger şi Hugh Grant -, musicalul "Mamma Mia!", "Fata cu cercel de perlă", "Pur şi simplu dragoste" şi "Pacientul englez".

În ianuarie 2011, actorul britanic a fost recompensat cu o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici