Comedia "Hop-Ţop" s-a menţinut pe prima poziţie în box office-ul nord-american

Comedia de animaţie "Hop-Ţop", care prezintă aventurile unei familii de iepuri din Insula Paştelui, s-a menţinut în fruntea box office-ului nord-american, cu încasări de 21,7 milioane de dolari de vineri până duminică, potrivit cifrelor provizorii transmise de Exhibitor Relations, relatează AFP.

Urmărește
2 afișări

Comedia "Arthur", cu Helen Mirren, Jennifer Garner şi Russell Brand în rolurile principale, a debutat pe poziţia a doua, cu încasări de 12,6 milioane de dolari.

Thrillerul de acţiune "Hanna", o altă peliculă lansată la sfârşitul săptămânii trecute, spune povestea unei adolescente care a fost antrenată pentru a deveni o maşină de ucis cu sânge rece. Filmul regizat de Joe Wright, cu Eric Bana, Saoirse Ronan şi Cate Blanchett în rolurile principale, a generat încasări de 12,3 milioane de dolari şi a ocupat poziţia a treia în box office-ul nord-american.

Lungmetrajul "Soul Surfer", lansat tot la sfârşitul săptămânii trecute, a debutat pe poziţia a patra, cu încasări de 11,1 milioane de dolari. Filmul descrie povestea unei campioane de surf, care a continuat să practice sportul ei preferat, deşi un rechin i-a smuls braţul stâng pe când avea 13 ani.

Filmul horror "Insidious", care spune povestea unui adolescent aflat în comă, al cărui spirit luptă cu forţe malefice, a pierdut două locuri şi a ajuns pe poziţia a cincea, cu încasări de 9,7 milioane de dolari.

Comedia cu accente fantastice "Măria Ta/ Your Highness", a cărei acţiune se petrece în Evul Mediu, a generat 9,5 milioane de dolari în primul weekend de proiecţii pe ecranele din Statele Unite şi Canada. Acest film, din distribuţia căruia fac parte James Franco, Natalie Portman şi Danny McBride, ocupă poziţia a şasea în box office-ul nord-american.

Thrillerul de acţiune "Transfer de identitate/ Source Code", regizat de Duncan Jones, a coborât de pe poziţia a doua pe locul al şaptelea, cu încasări de 9,05 milioane de dolari de vineri până duminică.

Thrillerul "Dincolo de limite/ Limitless", cu Robert De Niro şi Bradley Cooper în rolurile principale, a pierdut trei locuri şi a coborât pe poziţia a opta, cu încasări de 5,6 milioane de dolari. Filmul "Dincolo de limite/ Limitless" spune povestea unui scriitor ratat care reuşeşte cu ajutorul unui drog experimental să îşi sporească în mod considerabil capacitatea cerebrală.

Comedia "Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules", ce prezintă aventurile adolescentului Greg Heffley, aflat în "război" cu fratele său mai mare, Rodrick, a coborât de pe locul al patrulea pe poziţia a noua, cu încasări de 4,8 milioane de dolari.

Drama "The Lincoln Lawyer", cu Matthew McConaughey şi Marisa Tomei în rolurile principale, care spune povestea unui avocat ce lucrează de la bordul automobilului său Lincoln, încheie topul 10 al peliculelor cu cele mai mari încasări în America de Nord la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete de 4,6 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici