Comedia "Marea mahmureală 2", pe prima poziţie în box office-ul nord-american

Comedia "Marea mahmureală 2/ The Hangover Part II", continuarea marelui succes de casă "Marea mahmureală" din 2009, a debutat pe prima poziţie în box office-ul nord-american, weekend-ul trecut, devansând o altă peliculă nou lansată, animaţia "Kung Fu Panda 2", informează AFP.

Urmărește
12 afișări

Cei patru prieteni din "Marea mahmureală 2" au parte din nou de multe aventuri savuroase, de această dată în Bangkok, pe măsura celor petrecute în weekend-ul de pomină în Las Vegas, în primul opus din această serie. Filmul "Marea mahmureală 2" a obţinut încasări de 86,4 milioane de dolari, potrivit societăţii specializate Exhibitor Relations.

Animaţia "Kung Fu Panda 2", în care Angelina Jolie, Lucy Liu şi Jack Black asigură vocile personajelor principale, a debutat pe poziţia a doua în box office-ul nord-american, cu încasări, de vineri până duminică, de 48 de milioane de dolari.

Filmul "Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi/ Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides", al patrulea lungmetraj din franciza "Piraţii din Caraibe", lansat în weekend-ul precedent, a pierdut poziţia de lider şi a coborât pe locul al treilea, cu încasări de 39,3 milioane de dolari.

Comedia "Domnişoare de onoare/ Bridesmaids" a coborât de pe locul al doilea pe poziţia a patra în box office-ul nord-american. Acest film, care prezintă cu mult umor "lupta" dintre două femei pentru a organiza căsătoria prietenei lor comune, a obţinut încasări de 16,3 milioane de dolari de vineri până duminică.

Lungmetrajul SF "Thor", regizat de Kenneth Branagh, pe baza unui volum de benzi desenate, a coborât de pe poziţia a treia pe locul al cincilea, cu încasări de 9,3 milioane de dolari. Filmul prezintă aventurile fiului regelui Odin, inspirate din revistele din seria Marvel Comics.

Filmul de acţiune "Furios şi iute în viteza a 5-a", al cincilea din această franciză, a mai pierdut două poziţii şi a coborât pe locul al şaselea, cu încasări de 6,6 milioane de dolari.

Pentru cea de-a doua lui săptămână în cinematografele nord-americane, cel mai recent film regizat de Woody Allen, "Midnight in Paris", a urcat de poziţia a 13-a pe locul al şaptelea, cu încasări de 1,91 milioane de dolari.

Tema căsătoriei, cu siguranţă foarte populară, se regăseşte în filmul aflat pe locul al optulea în box office-ul nord-american - comedia "Jumping the Broom" de Salim Akil -, care a pierdut o poziţie faţă de săptămâna trecută. Filmul spune povestea a două familii afroamericane care se reunesc cu ocazia unei căsătorii şi a avut încasări de 1,9 milioane de dolari de vineri până duminică.

Comedia romantică "Iubit de împrumut/ Something Borrowed", de Luke Greenfield, a coborât o poziţie, până pe locul al nouălea. Filmul, care prezintă povestea unei avocate din Manhattan, New York, ce se îndrăgosteşte de logodnicul celei mai bune prietene a ei, a generat încasări de 1,84 milioane de dolari.

Animaţia "Rio", ce prezintă aventurile unui papagal domesticit, plecat în America de Sud pentru a o întâlni pe ultima femelă din specia lui, încheie topul 10 al peliculelor cu cele mai mari încasări în America de Nord la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete de 1,78 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici