Comedia romantică "Just Go With It", în fruntea box office-ului nord-american

Comedia romantică "Just Go With It", cu Jennifer Aniston şi Adam Sandler în rolurile principale, a debutat pe prima poziţie în box office-ul nord-american, cu încasări de 31 de milioane de dolari, potrivit cifrelor provizorii publicate, duminică, de societatea Exhibitor Relations, informează AFP.

Urmărește
3 afișări

Pe poziţia a doua s-a clasat un documentar despre Justin Bieber, idolul adolescenţilor nord-americani. Intitulat "Justin Bieber: Never Say Never", filmul îl prezintă pe tânărul cântăreţ canadian în timpul turneului său din 2010 şi a avut încasări de 30,2 milioane de dolari.

Un alt film lansat weekend-ul trecut este animaţia "Gnomeo şi Julieta/ Gnomeo and Juliet", ce ocupă poziţia a treia. Filmul transpune celebra poveste de dragoste shakespeariană în universul piticilor de grădină şi a avut încasări de 25,5 milioane de dolari de vineri până duminică.

Filmul britanic "Acvila legiunii a IX-a/ The Eagle", regizat de Kevin Macdonald, în care tânărul centurion roman Aquila, interpretat de Channing Tatum, se aventurează în teritoriile necucerite din nordul Angliei, a debutat pe poziţia a patra, cu încasări de 8,5 milioane de dolari.

Fostul lider de săptămâna trecută, thrillerul "The Roommate", în care tânăra studentă Sara plonjează într-un veritabil univers horror după sosirea în campusul universitar a noii sale colege de cameră, Rebecca, a coborât pe poziţia a cincea, cu încasări de 8,4 milioane de dolari.

Filmul "Discursul regelui/ The King's Speech", în care Colin Firth interpretează rolul lui George al VI-lea al Marii Britanii, care reuşeşte să îşi învingă problemele de vorbire şi să îşi asume pe deplin rolul de rege al Angliei în timpul războiului, a generat încasări de 7,4 milioane de dolari de vineri până duminică şi a coborât două poziţii, ajungând pe locul al şaselea în box office-ul nord-american.

Comedia romantică "Fără obligaţii/ No Strings Attached", cu Natalie Portman şi Ashton Kutcher în rolurile principale, a coborât patru poziţii şi a ajuns pe locul al şaptelea, cu încasări de 5,6 milioane de dolari.

Pe locul al optulea se află "Sanctum", o producţie australiană 3D, în care trei scafandri rămân captivi în cea mai mare şi mai misterioasă reţea de peşteri inundate din lume. Filmul a avut încasări de 5,1 milioane de dolari de vineri până duminică.

Drama western "Adevăratul curaj/ True Grit", regizată de fraţii Joel şi Ethan Coen, a pierdut o poziţie şi a coborât pe locul al nouălea, cu încasări de 3,7 milioane de dolari. Acest thriller este un remake al western-ului "True Grit", regizat în 1969 de Henry Hathaway, cu John Wayne în rolul principal, în care o adolescentă angajează un şerif alcoolic pentru a-l ucide pe asasinul tatălui ei.

Thrillerul SF "The Green Hornet - Viespea verde", ce prezintă aventurile unui director de ziar, care, în timpul nopţii, se transformă într-un justiţiar ce luptă împotriva criminalilor, încheie topul 10 al peliculelor cu cele mai mari încasări în America de Nord la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete de 3,6 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici