Concerte, frigăruie record şi proiecţii 3D pe clădiri, la Zilele municipiului Cluj-Napoca

Concerte susţinute de Andra, Smiley, Iris, recitaluri de poezie cu Florin Piersic şi Dorel Vişan, o încercare de stabilire a recordului mondial la cea mai lungă frigăruie de pui şi proiecţii 3D pe clădiri vor avea loc, în perioada 27 mai - 3 iunie, în cadrul Zilelor municipiului Cluj-Napoca.

Urmărește
11 afișări

Primarul din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că organizarea primei ediţii a Zilelor municipiului a costat circa 80.000 de euro, finanţarea fiind asigurată din sponsorizări, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Vom avea, în cadrul primei ediţii a Zilelor municipiului Cluj-Napoca, care se vor desfăşura între 27 mai - 3 iunie, concerte de muzică uşoară, populară, muzică italiană, medievală, irlandeză, seri de folk, recitaluri de poezie susţinute de Florin Piersic şi Dorel Vişan, un carnaval, o tentativă de stabilire a recordului mondial la cea mai lungă frigăruie de pui, proiecţii 3D pe clădiri, spectacole de teatru de păpuşi, un târg al meşterilor populari. Costurile sărbătorii se ridică la circa 80.000 de euro, banii fiind asiguraţi din sponsorizări", a spus Apostu.

Potrivit acestuia, printre concerte se vor număra cele susţinute de Andra, Smiley, Semnal M, Iris, Andreea Bănică, Mihai Constantinescu, Gabriel Dorobanţu, Luna Amară.

De asemenea, pe parcursul Zilelor municipiului Cluj-Napoca, vor avea loc expoziţii culinare aparţinând bucătăriilor maghiară, coreeană, japoneză, olandeză, franceză, indiană, dar şi concursuri sportive.

În perioada sărbătorii, 25 de cluburi şi restaurante din centrul municipiului Cluj-Napoca au acceptat să devină parteneri ai manifestării şi să ofere reduceri de 10-20 la sută din meniul zilnic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici