Concertul lui Al Di Meola de la Timişoara, reprogramat după ce tatăl artistului a decedat

Concertul pe care chitaristul Al Di Meola urma să îl susţină, vineri, la Timişoara, va fi reprogramat în intervalul 19 - 23 mai, deoarece tatăl artistului a decedat miercuri, au anunţat, joi, organizatorii evenimentului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
1 afișare

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de organizatorii evenimentului, concertul pe care Al Di Meola trebuia să îl susţină, vineri, la Timişoara, a fost reprogramat pentru săptămâna viitoare, în intervalul 19 - 23 mai, după ce artistul a primit, miercuri, cu câteva minute înainte de un concert pe care ar fi trebuit să îl susţină la Haga, vestea că tatăl său a decedat, el părăsind Olanda pentru a fi prezent la înmormântare.

"Trista veste că tatăl său s-a stins din viaţă a ajuns în Haga la câteva minute înainte de urcarea lui Al Di Meola pe scenă. Acesta a părăsit Olanda pentru a fi alături de familie, în Statele Unite. El va reveni în turneu săptămâna viitoare", se arată în comunicat.

Conform sursei citate, biletele achiziţionate pentru acest eveniment rămân valabile pentru concertul care va fi reprogramat în intervalul 19 - 23 mai, ziua exactă urmând să fie comunicată ulterior de organizatori.

Al Di Meola, considerat unul dintre cei mai buni chitarişti din lume, a mai concertat la Timişoara, în 2006, în cadrul Festivalului Plai. Concertul pe care acesta urmează să îl susţină la Timişoara face parte din turneul de promovare a ultimului său album, "Pursuit of Radical Rhapsody".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici